• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.08.2018

18:28

CRVENO-BELI KUJU PLAN ZA SALCBURG! Borjan: Biće teško bez "delija", naćićemo slabe tačke Red Bulu!

Crvena zvezda

CRVENO-BELI KUJU PLAN ZA SALCBURG! Borjan: Biće teško bez "delija", naćićemo slabe tačke Red Bulu!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se za naredni evropski izazov, pošto ih u utorak čeka prvi duel sa Salcburgom (21.00) u okviru plej-ofa za plasman u Ligu šampiona

- Odigrali smo fenomenalnu utakmicu u Trnavi, još uvek smo svi prepuni pozitivne enegrije i utisaka. Uradili smo veliku stvar, ali sada već moramo da budemo fokusirani na to da se što bolje pripremimo za plaj-of Lige šampiona i za jesen u Evropi. Biće mnogo teško, svesni smo šta nas čeka, ali iskreno svi jedva čekamo svaku sledeću utakmicu - rekao je Borjan. 

Zvezda zbog kazne UEFA neće imati podršku protiv Salcburga na meču u Beogradu.

- Biće teško bez podrške sa tribina, ali znamo da će i atmosfera oko stadiona, kao i u našoj svlačionici biti fenomenalna, a to je ono što nas nosi i pokreće na svakom treningu i na svakoj utakmici. Pripremićemo se dobro za ono što nas očekuje na terenu, stručni štab već analizira njihovu igru, a mi ćemo dati sve od sebe da napravimo što bolji rezultat. Obratićemo pažnju na slabe tačke Salcburga, da vidimo gde možemo da napadnemo, da dođemo do pobede i da posle mnogo godina ponovo uđemo u Ligu šampiona.

Biće teško bez podrške sa tribina, ali znamo da će i atmosfera oko stadiona, kao i u našoj svlačionici biti fenomenalna, a to je ono što nas nosi i pokreće na svakom treningu i na svakoj utakmiciMilan Borjan, golman Zvezde

Zvezdin čuvar mreže osvrnuo se i na penal koji su igač Spartaka promašili u finišu meča u Trnavi.

- Izgleda da sam uplašio igrača Spartaka, pa je promašio okvir gola. Dok se nameštao da šutira prolazilo mi je kroz glavo koliko je važno na psihološkom planu za ekipu i za mene da odbranim taj udarac. Nismo želeli da komplikujemo utakmicu u poslednjim minutima, već da je mirno privedem kraju i da proslavimo kako dolikuje sa našim navijačima.

Fotografije sa proslave nakon pobede nad Spartakom obišle su domaće medije i bile su najlepši utisak sa meča.

- Dve godine za redom igramo Ligu Evrope minimum, zaslužili smo da nas ima svuda na Internetu i u novinama. Iskreno smo se svi radovali, pevali i slavili posle utakmice. To su nam svima najlepši momenti, kada znate da ste uradili nešto veliko, da ste doneli radost navijačima i još možete da je podelite sa njima. Hvala im što su uvek uz nas - poručio je Borjan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija