• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.08.2018

22:39

TAČI OTKRIO DA SE PLAŠI VUČIĆA, nije se lako suočiti se predsednikom Srbije!

Politika

TAČI OTKRIO DA SE PLAŠI VUČIĆA, nije se lako suočiti se predsednikom Srbije!

Podeli vest

Predsednik lažne države Kosovo Hašim Tači izjavio je da će korekcija granice "izbrisati srpski san o podeli Kosova". Istakoa je i da mu nije lako da se suoči sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, piše "Epoka e Re", a prenosi RTS

Protivnici ideje korekcije granica su "političke kamikaze", ocenio je Hašim Tači.

Prema njegovim rečima, "korekcija granice i priključenje Kosovu Preševa, Medveđe i Bujanovca konačno briše san Srpske akademije nauka i umetnosti o podeli Kosova i stvaranju Republike Srpske na Kosovu", prenosi portal RTK.

Tači je naveo da bi taj proces korekcije granica trebalo da bude transparentan, uz izražavanje volje građana na referendumu.

- Neću dozvoliti bilo kome da spreči konačni sporazum sa Srbijom, koji omogućava evropsku budućnost Kosova - rekao je Tači.

(VIDEO) SRBIJA I RUSIJA ĆE OSLOBODITI KOSOVO I CRNU GORU! Američki vojni analitičar: RAT ĆE BITI VELIKIH RAZMERA!

Pozvao je opozicione partije da učestvuju u dijalogu sa Beogradom.

- Lako je kritikovati, a teško je suočiti se sa protivnicima Kosova. Nije lako da se suočim sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Lako je biti gledalac, ali je teško biti igrač. Zato partije treba da uđu u igru i preuzmu odgovornost. Ako to ne žele, na kraju procesa, ukoliko postignemo nekakav sporazum, građani će na referendumu kazati da li ga prihvataju - dodao je Tači.

(VIDEO/FOTO) SRPSKE TOBDŽIJE POKAZALE ŠTA ZNAČI PESMA "JEREMIJA PALI TOPA"! Putinovi artiljerci ostali bez reči!

Tači je rekao da neće dozvoliti da asocijacija srpskih opština na Kosovu ima izvršna ovlašćenja i izrazio uverenje da će osnove za ostvarenje sporazuma sa Srbijom biti postavljene na proleće, piše Epoka e Re.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Не наседајте на шиптарске ... - ТРИКОВЕ...!!

Milojko

pre 5 godina

Dobro je da se nije usro. Mogerinijeva bi onda morala da ga opere.

Maša

pre 5 godina

To verujem Tačiju, da ima strah i da mu nije ni malo lako ni prijatno da razgovara sa predsednikom Vučićem, koji je inteligentan, obrazovan, ozbiljan, diplomata..., sve što on ni blizu nije.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59