• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.08.2018

15:57

RADOJIČIĆ U SARAJEVU: Stabilnost i mir značajni za region

Politika

RADOJIČIĆ U SARAJEVU: Stabilnost i mir značajni za region

Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je danas u Sarajevu, gde je učestvovao na tilateralnom sastanku sa kolegama iz glavnih gradova BiH i Hrvatske, prvi put posle 20 godina, da su stabilnost i mir veoma značajni za sve u ovom regionu

- Stabilnost i mir su izuzetno značajni za sve nas i, u krajnjoj instanci, to će značiti da svi građani mogu da osete ekonomsku prosperitet -  rekao je Radojičić nakon sastanka.
To je, naznačio je, u skadu sa politikom koju vode Srbija i predsednik Aleksandar Vučić kada je reč o dijalogu sa Prištinom i trajnim rešenjem tog pitanja, koje će omogućiti da svi u ovom regionu žive bolje.

Radojičić je dodao da su se gradonačelnici na sastanku saglasili da je saradnja između Beograda, Sarajeva i Zagreba veoma važna za sve. 

Složili su se, kazao je, i da je razvoj u svim oblastima, kao što su turizam, kultura, privreda ili sport, pođednako važan za sve nas. 
Radojičić je zahvalio domaćinu, gradonačelniku Sarajeva Abdulahu Skaki, što je organizovao, kako je ocenio, važan i značajan sastanak, a kolegi iz Zagreba, Milanu Bandiću što je sa njima nesebično podelio svoje veliko iskustvo koje ima u obavljanju te funkcije, budući da je 19 godina na čelu glavnog grada Hrvatske.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
maca

pre 5 godina

Ovaj covek zasluzuje sve pohvale.Mislim da ce da uradi sve sto je u njegovoj mogucnosti da narodu bude bolje.

Mašnica

pre 5 godina

Radojičić je vredan gradonačelnik sa kojim će Beograd samo da napreduje.

Mašnica

pre 5 godina

Očekujem da saradnja bude na još višem nivou posle ovog sastanka.

Miloš

pre 5 godina

Mir i stabilnost predstavljaju osnovu za dalji rast i razvoj zemlje. SNS vodi pravu politiku, Srbija napreduje na svim poljima!

petko

pre 5 godina

Bitno je usmeriti napore da građani sve tri države žive u miru i blagostanju.

Goran

pre 5 godina

Ocuvanje mira je vrlo vazno za ceo region kako bi se ostvario dugo ocekivani prosperitet.

Dragan R

pre 5 godina

Gradonačelnik je pokazao volju za progresom i mirom , što je za svaku pohvalu.

Ljubo

pre 5 godina

Mir i stabilnost ,sa nekim ko ce jedva docekati ponovo nekoga iza ledja za pomoc ,da cereci ,kolje i pali srpsku buducnost .Nije bitno za pet ,pedeset godina ,ponovo cemo imati mi problem zbog njih a ne oni zbog nas .Pomaze Bog Srbi...

Slađa

pre 5 godina

Sve zemlje iz regiona moraju da unapređuju svoje odnose , da neguju prijateljstvo i sarađuju kako bismo imali mir i stabilnost u regionu !

Vlada

pre 5 godina

Mi uvek sirimo prijateljstvo a ne mrznju sto i dokazujemo.

Fudbaler

pre 5 godina

Radojičić je dodao da su se gradonačelnici na sastanku saglasili da je saradnja između Beograda, Sarajeva i Zagreba veoma važna za sve. Gradonačelnici i treba da sarađuju i da rade na zajedničkim projektima.

mira

pre 5 godina

Bilo bi divno kada bi se dobre vibracije ovog sastanka prosirile na ceo region.

pokahontas

pre 5 godina

Turizam i kulturu treba razvijati, a politika ne treba da utiče na to. Ovaj sastanak je veoma značajan za sve.

Ana

pre 5 godina

Beograd se bori za stabilnost u regionu jer je to put progresa i sigurne buducnosti

Helena

pre 5 godina

Samo pozitivno iz ovoga može proisteći.Sve pohvale za ideju.

Vanja

pre 5 godina

Bitno je da građani znaju da u svakom trenutku mogu da se oslone na vlast ove države i da se osećaju bezbedno i sigurno.

mimi

pre 5 godina

Mir i Stabilnost je prioritetni cilj,za koji sve zemlje regiona trebaju da se zajednicki izbore.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija