• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.08.2018

15:10

BEČIĆ: Sramni napadi Šabića i Samardžića!

Politika

BEČIĆ: Sramni napadi Šabića i Samardžića!

Podeli vest

Funkcioner i poslanik SNS Igor Bečić ocenio je danas da se poverenik Rodoljub Šabić i bivši ministar Slobodan Samardžić utrkuju ko će sramnije da napadne predsednika Vučića i sopstvenu državu u trenutku kada predsednik pokušava da podigne šanse Srbije da se dođe do kompromisa, sačuva mir i stabilnost i da se postigne održivo rešenje za Srbe na Kosovu i Metohiji

Bečić u izjavi dostavljenoj medijima navodi da poverenik "blagodeti" svog kabineta koristi podnoseći krivične prijave protiv Ministarstva unutrašnjih poslova za navodne nanete duševne boli fudbalerima Šaćiriju i Behramiju zbog javno dostupne informacije da su rođeni u Srbiji.

Od Samardžića očekuje da odgovori na afere koje su obeležile negove aktivnosti na Kosovu i Metohiji, kao i karakter njegovih odnosa sa Tomasom Flajnerom, profesorom ustavnog prava na univerzitetu u Frajburgu u Švajcarskoj, dok su bili zajedno na funkciji operativne podrške tadašnjim glavnim pregovaračima za Kosovo.

ŠABIĆ BRANI ŠIPTARE! Pale sve maske - I POVERENIK OTKRIO ZA KOGA RADI!

Prema rečima Bečića, Samardžić, "kao predsednik još jedne kombi vanparlamentarne stranke u Srbiji" želi da dobije jeftine političke poene i trenutak medijske pažnje, kao i da "da doprinos naporima Jeremića, Đilasa, Obradovića, Jankovića i svih onih koji za šaku dolara neljudski i sramno napadaju predsednika Vučića i njegovu odlučnost za iznalaženje rešenja koje će dati stabilnost ovom regionu i prosperitet Srbije i bolji život građana".

- Oni u koaliciji za celovito i nezavisno Kosovo i višemesečne napade na predsednika i njegovu porodicu moraju da shvate da su sa druge strane građani Srbije koji su mnogo puta pokazali da veruju Vučiću i da cene njegovu hrabrost i doslednost i napore koje čini za podizanje kvaliteta života u Srbiji - ocenio je Bečić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovan

pre 5 godina

Gospodin Sabic uziva na budzetu i bavi se marginalnim stvarima. Znaci da gradjani nemaju problema niti pitanja za njega kad je stigao da se bavi provokatorima sa fudbalskog meca.

Sneža

pre 5 godina

Najlakše je napadati,samo obično su najglasniji oni koji nikad u životu nisu ništa uradili.

Tijana

pre 5 godina

Sabic pokazao pravo lice, radi u interesu Albanaca na stetu svog naroda

sasa

pre 5 godina

Pokusavaju da prikupe neki politicki poen. Smesni su.

Vozac

pre 5 godina

Sabic i Samardzic usli u ekipu sa Jeremicem, Kandickom, Biserkovom, Janjicem...

Mašnica

pre 5 godina

Svi su oni dno dna jer napadaju predsednik koji se bori za interese sopstvene države.

Mašnica

pre 5 godina

Pitam se samo kako neko ima stida i srama da napada Vučića?

Mirko

pre 5 godina

Sabic bi za promenu mogao da pocne da radi posao za koji ga placaju gradjani Srbije.

Hana

pre 5 godina

Ljudi, prestanite da objavljujete ove sramne podatke o opoziciji. Dosadili su.

Sanja

pre 5 godina

Obadvojica su obicni izdajnici,i rade protiv interesa Srbije.

Sirena

pre 5 godina

Pale maske konacno.Sad znamo poverenice ciji si covek.

Jo

pre 5 godina

Napadati coveka kojo daje sve od sebe da resi visedecenijski problem je sramno.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija