• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti.rs

18.08.2018

15:44

ŠEŠELJ SE OPROSTIO OD ANANA: Javiše da je odapeo - ŠTA JE ČEKAO DOSAD?

Politika

ŠEŠELJ SE OPROSTIO OD ANANA: Javiše da je odapeo - ŠTA JE ČEKAO DOSAD?

Podeli vest

Lider radikala Vojislav Šešelj oglasio se na Tviteru povodom smrti bivšeg generalnog sekretara UN Kofija Anana salvom uvreda na račun preminulog diplomate

Šešelj je, u svom stilu, brutalno izvređao Anana, upitavši "šta je čekao dosad?" i podsetio na naslov jedne od knjiga, koju je objavio tokom boravka u Hagu, u kom poredi pokojnog zvaničnika sa majmunom.






Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stojan

pre 5 godina

Seselj je u pravu. Jedan od nekoliko u Srbiji koji zna da misli i koji razume sta se desavalo.

Veritas

pre 5 godina

Ne samo Anan nego skoro ceo svet je odabravao bombardovanje Srbiji 99g i šteta šta nije bilo tako 91g pa koliko bi života tako sačuvalki a i srpsko Kosovo?

Lazni bot

pre 5 godina

Tako je i Bler,Klinton,Sreder,Soros... i ostala banda koja se druzi sa ovom vlasti

CombeC

pre 5 godina

Šteta , ja sam mu oduvek zeleo dug život ... U bolesti i patnji ...

Zlata

pre 5 godina

Kohi Anan je igrao po diktatu Amerike i naneo Srbiji veliku štetu.Šešelja cenim jer ima petlju da kaže istinu,koji mnogi znaju a --ćute , ne samo u vezi Anana ,nego na mnoge,mnoge teme !!!

Zoran

pre 5 godina

A sta ocekivati drugo da kaze od necoveka i budale!

smiljka

pre 5 godina

Svaka Seseljeva rec je istinita. A ko jos uvek nalazi nesto dobro u zivotu pokojnika neka se seti male Milice Rakic koja je ubijena NATO gelerima na nosi. Danas bi imala 18 godina.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija