• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.08.2018

20:09

VESIĆ: ŠABIĆA NE INTERESUJU GRAĐANI SRBIJE, on koristi poziciju da preko Džake i Šaćirija obezbedi novi posao pošto mu ističe mandat!

Politika

VESIĆ: ŠABIĆA NE INTERESUJU GRAĐANI SRBIJE, on koristi poziciju da preko Džake i Šaćirija obezbedi novi posao pošto mu ističe mandat!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić reagovao je na postupak Rodoljuba Šabića koji je podneo krivičnu prijavu protiv policije jer su mediji objavili da su Šaćiri i Behrami državljani Srbije. Vesić je na svom Fejsbuk profilu oštro osudio Šabića

- Vidim da se Rodoljub Šabić, poverenik za informacije od javnog značaja i gradonačelnik Beograda u pokušaju uznemirio zato što je srpska javnost saznala da su fudbaleri Šaćiri i Džaka državljani Republike Srbije. To je izgleda za Šabića zabranjeno da javnost zna.

- Sećam se kada se taj isti Šabić oglasio nenadležnim kada su neki mediji objavili zdravstvene kartone novinarki Gordane Uzelac i Maje Dragović, koje su dok su obavljale svoju dužnost pretukli huligani srpskog fašiste Boška Obradovića. Srpske građanke Uzelac i Dragović za Šabića nemaju istu vrednosta kao srpski građani Šaćiri i Džaka. Neverovatno!?

- Ali to je Šabić. Nikada ga nisu interesovali građani Srbije kao ni njihova prava. Svoju poziciju je koristio da bi se promovisao za neku buduću političku poziciju kao što mu je danas slučaj "Šaćirija i Džake", koji ne postoji, služi da se preporuči za novi posao kada mu ove jeseni istekne drugi i poslednji mandat - napisao je Vesić.

ŠABIĆ BRANI ŠIPTARE! Pale sve maske - I POVERENIK OTKRIO ZA KOGA RADI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

A ko je nadležan za one bapske papuče made in Kosovo u beogradskim izlozima?

bubasvaba

pre 5 godina

Ja nerazumem zasto ga placa drzava SRBIJA ?? koga on stiti i od koga nerazumem njegovu svhu tog posla i te astronomske PLATE zasto ???? ima vecu platu od predsednika drzave i vlade kako po kom rezonu????.

Romanija

pre 5 godina

bubasvaba:Isto je tako plaćala Srbija i Jankovića koji se više bavio politikom nego sa onim zašta je dobijao platu.Očigledno da je i Šabić krenuo njegovim stopama.

Simo

pre 5 godina

Covek hoce seebe da uhlebi.Mada i za ovaj potez je dobro placen.Srbiju ubise ovi placenici,mozda ce neko dame napada al ja bih ovo sve hapsio kao u mnogim zemljama.Ko god ugrozava ugled,i bezbednost zemlje bude zakonski kaznjen.

Ranko

pre 5 godina

Kod Sabica poremeceni arsini. Bas je bez ucinka na teretu budzeta. Nadam se da ce onaj koji ga zameni biti na nivou zadatka.

Mirko

pre 5 godina

Neka Sabic obavlja posao za koji ga placaju gradjani ove drzave!

Govedarica

pre 5 godina

Mislim da je Šabić ovim pokazao da je ljigaviji od većine opozicionara. Pobeđuje u veoma jakoj konkurenciji.

Jasna

pre 5 godina

Ja sam, , odavno snimila i otkrila ko je on...Upravo se pokazalo da sam bila u prevu. Srpska poturica...i veru bi dao za veceru

Sanja

pre 5 godina

Ma to je obicni idiot.Treba ga smeniti odmah,a ne ga pustiti da ne radi nista do kraja mandata i prima debelu platu.

Veso S

pre 5 godina

Njega građani Srbije interesuju samo kada od njih prima bezobrazno visoku platu. U svakom drugom slučaju oni su mu u drugom planu.

Alhemičar

pre 5 godina

Шабић је обичан политикант, који гледа само свој интерес и политичку промоцију.

Alhemičar

pre 5 godina

Ово је Шабићу задњи вероватно политички трик, јер се септембар ближи.

Sanja91

pre 5 godina

Sabic cesto daje simptomaticne izjave koje nemaju veze sa realnoscu.

Nikola92

pre 5 godina

Šabić radi kao i Saša Janković, koristi funkciju sraćeno P.P, tačnije po potrebi. Mnogo novca građani Srbije izdvajaju za njegove, bolesne ambicije.

aca

pre 5 godina

Neka dobije posao od siptara i tamo neka ide da stiti njih.

Andrijana

pre 5 godina

Sabic kao da nije strucan i mislim da gresi i da te navedene informacije MUP ima pravo iz obrazlozivih zakonskih razloga da trazi.

Dane

pre 5 godina

Šabića interesuju Šiptari koje zastupa kao i njihove interese.

Neo

pre 5 godina

Šabiću,što se ti toliko potresaš oko navodno ugroženih prava Šaćirijia i Džake? Oni jesu državljani Srbije,rođeni su na teritoriji Srbije,u čemu je problem? Ili ga ti po nečijem nalogu praviš tamo gde ga nema?

Milan Savić

pre 5 godina

Da bi ulepšao svoj CV on se koristi ovakvim stvarima.

Stanisa

pre 5 godina

Naravno da Sabica ne interesuju gradjani Srbije, kada ih je dobrano opeljesio, i prodao odavno veru za veceru .

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija