• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.08.2018

00:43

NOVAK NEZADRŽIVO GAZI KA TRONU! Evo koji će biti na ATP listi ako osvoji Sinsinati!

Tenis

NOVAK NEZADRŽIVO GAZI KA TRONU! Evo koji će biti na ATP listi ako osvoji Sinsinati!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je takmičenje u Sinsinatiju počeo kao 10. teniser sveta, a ukoliko osvoji jedini masters koji mu nedostaje mogao bi od ponedeljka da bude šesti na svetu 

Đoković prošle godine nije igrao u Sinsinatiju, ne brani poene, pa mu je pobeda nad Čilićem u polufinalu osim plasmana u finale donala i 600 poena.  

Ako ne bi osvojio trofej od ponedeljak bi bio sedmi na ATP listi sa 4045 poena. Pobeda bi mu donela još 400 bodova, pošto masters vredi 1000, imao bi 4445 i izjednačio bi se na šestoj poziciji sa Marinom Čilićem. 

Rafael Nadal na prvoj poziciji ima 10040 bodova, a drugoplasirani Rodžer Federer 6840, ali bi mogao da poveća saldo ako se plasira u finale, prethodno mora da dobije Davida Gofana. 

Đoković u nastavku sezone može samo da napreduje na ATP listi, jer do kraja godine ne brani nijedan jedini bod, za razliku od njegovih rivala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija