• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.08.2018

11:51

STEFANOVIĆ: Saradnja srpske i turske kriminalističke policije!

Politika

STEFANOVIĆ: Saradnja srpske i turske kriminalističke policije!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Ankari sa turskim kolegom Sulejmanom Sojluom i istakao da je u interesu Srbije da gradi što čvršće odnose sa Turskom, a da dve policije zajedničkim delovanjem u borbi protiv najvećih bezbednosnih izazova osiguraju maksimalnu sigurnost građana

- Razgovarali smo o konkretnom napretku u saradnji naših kriminalističkih policija, ali i o mogućnostima saradnje u drugim oblastima, u smislu obuka i edukacije - rekao je Stefanović nakon sastanka, saopštio je MUP.

MUP Srbije

Naglasivši da je interes Srbije da gradi što čvršće i bolje odnose sa Turskom u interesu naših naroda, Stefanović je poručio da će dve policije zajedničkim delovanjem u borbi protiv najvećih bezbednosnih izazova današnjice osigurati maksimalnu sigurnost građana.

- Dva ministarstva se trude da svojim delovanjem u borbi protiv organizovanog kriminala i borbi protiv terorizma osiguraju maksimalnu bezbednost. Takođe, u migrantskoj krizi imamo stalnu i dobru saradnju sa Turskom, koja će doprineti da naše dve zemlje lakše podnesu migrantsku krizu - rekao je Stefanović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
veljko

pre 5 godina

Saradnja na ovom nivou je veoma bitna, razmena iskustava i znanja je odlucujuca u nekim slucajevima

Maja

pre 5 godina

Ovako dobrom saradnjom dve zemlje kriminal ce biti dosta smanjen!

Fudbaler

pre 5 godina

Razgovarali smo o konkretnom napretku u saradnji naših kriminalističkih policija, ali i o mogućnostima saradnje u drugim oblastima, u smislu obuka i edukacije. MUP Srbije zaista treba da potpuno iskoreni kriminal i korupciju.

Ivana

pre 5 godina

Saradnja sa medjunarodnim institucijama MUP-a se pokazala kao efikasna.

Marko

pre 5 godina

U interesu Srbije da je da ostvari čvrste odnose sa Turskom.

Darko

pre 5 godina

Nasa policija siri krug svojih saradnika u borbi protiv kriminala.

loki

pre 5 godina

Pored organizovanog kriminala i terorizam je u porastu u celom svetu. Zbog toga je saradnja policija neophodna.

peki

pre 5 godina

Srbija je uvek za dobru i otvorenu saardnju sa Turskom

Milan Savić

pre 5 godina

Saradnja u bezbednostnom smislu, a napredak je u obuci i edukaciji.

Bojan

pre 5 godina

Saradnja je dobra svaka.Mreza kriminala je povezana.I samo vlade koje zeele da iskoreene kriminal,medjusobno saradjuju i razmenjuju informacije.Uskoro ce videcete biti rezultati ove saradnje.kao i sve sto radi ova vlada vidljive su cinjenice.

Retrospektiva

pre 5 godina

Saradnja sa policijom Turske je primarna, pogotovo zbog migranata.

slađa

pre 5 godina

Srbija i Turska su poslednjih godina ostvarile odličnu saradnju u mnogim oblastima. Ali sada je pred predsednikom Vučićem i građanima Srbije postavljeno pitanje rešavanja problema KiM, te bi nam u tom smislu podrška Turske oko kompromisa bila veoma značajna. Kao i svakoj drugoj državi, građani su Srbiji na prvom mestu, njihove zagarantovane slobode i životni standard, ali i njihova lojalnost državi u očuvanju njenog suvereniteta u punom kapacitetu.

Nena

pre 5 godina

Podržavam proširenje saradnje sa policijom iz Turske. Ovo je korak napred sa Srpsku policiju!

Mara

pre 5 godina

Naša policijs i službe bezbednosti moraju da imaju blisku saradnju kako sa službama bezbednosti okolnih zemalja, tako i sa Interpolom, Mosadom, FBI, DEA,... kako u borbi protuv organizovanog kriminala, tako i u borbi protiv terorizma, u čemu će nam razmena iskustva i saradnja sa turskim snagama bezbednosti i policije doneti damo korist.

Aleks

pre 5 godina

Dolaskom Stefanovica na celo MUP-a nasa policija je postala moderna i spremna da odgoviori svim obavezama i problemima sa kojima se suocavaju.Tako da ce imati sta da prenesu i svojim kolegama iz Turske

iva

pre 5 godina

za ovakvu ideju i borbu je neophodan ozbiljan pristup i saradnja vise zemalja

Mašnica

pre 5 godina

Sve pohvale za rad ministra Stefanovića i njegovog ministarstva, jer njegovim dolaskom na čelo ovog ministarstva građani se osećaju siguurnije.

Mašnica

pre 5 godina

Dobrom saradnjom kriminal će biti smanjen na najmanju moguću meru.

Djina

pre 5 godina

Kriminal je najvece zlo danasnjice! Moramo mu stati na put!

Lara

pre 5 godina

Svaki novi savet je dobrodosao. Dobra saradnja izmedju dve drzave

Nena

pre 5 godina

Sa uspesnom saradnjom,rezultat sigurno nece izostati!

Georg

pre 5 godina

Zajedno smo jaci, samo ostro i hrabro protiv kriminala.

Maja

pre 5 godina

Naša policija i službe bezbednosti moraju da imaju blisku saradnju sa međunarodnim službama bezbednosti u borbi protiv terorizma i organizovanog kriminala, kako u logistici i razmeni informacija tako i u razmeni iskustava. Turska je u proteklom periodu dosta naučila o borbi protiv terorizma i prenošenje tih iskustava će nam biti korisno.

Vladana

pre 5 godina

Стефановић је том приликом истакао да Србија жели да се реформише и унапреди свој пут ка ЕУ, као и да буде добар и поуздан партнер у борби против тероризма, који је данас велика претња за читав свет.

Daki

pre 5 godina

Policije treba da saradjuju zbog bolje koordinacije i resavanja, suzbijanja organizovanog kriminala.

Nenad Stanimirović

pre 5 godina

Zajedničkim snagama kriminalu će se zadati snažan udarac.

Vesna

pre 5 godina

Saradnja sa Turskom nam puno znaci, a bezbednost svih gradjana obe drzave mora uvek biti na prvom mestu.

Sanja

pre 5 godina

Zajedničkim delovanjem policije, u borbi protiv najvećih bezbednosnih izazova, kao i saradnjom na svim nivoima, uspeh je mnogo veći.

Olja

pre 5 godina

Stopa kriminala ce se smanjiti saradnjom sa Turskom.

mala

pre 5 godina

Lepo b bilo kada bi se i ovde dve drzave ujedinile.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59