• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

19.08.2018

20:08

(VIDEO) RASKRINKANI! PRISTALICE OPOZICIJE PODRŽAVAJU VUČIĆEV PREDLOG ZA KiM, ali toga nisu ni svesni!

Politika

(VIDEO) RASKRINKANI! PRISTALICE OPOZICIJE PODRŽAVAJU VUČIĆEV PREDLOG ZA KiM, ali toga nisu ni svesni!

Podeli vest

Odgovarajući na pitanja pristalice opozicije ponovo su zaprepastili gledaoce TV Pink. Ekipa emisije Kontravizija autora i voditelja Lava Grigorija Pajkića, ove nedelje poptpuno je raskrinkala opoziciju

Ispostavilo se da sipatizeri Aleksandra Šapića, Saše Jankovića i VukaJeremića podržavaju ideju o razgraničenju sa Albancima, ali su mišljenje promenili čim su čuli da je to ideja predsednik Srbije Aleksandra Vučića. 

U prethodnim anketama, opozicioni simpatizeri pokazali su veliko neznanje iz opšte kulture, a sada se pokazalo da oni ne znaju ni koji su stavovi stranaka za koje “navijaju”. 

Baš poput lidera opozicije i njima je zajednička samo mržnja prema Aleksandru Vučiću, iako njegove stavove podržavaju.    

Šokiraćete se kada vidite šta opozicija zapravo misli o Vučićevom stavu o KiM kada se to isto predstavi kao ideja opozicionih ledera.

- Ja se zalažem za razgraničenje sa Albancima. To da imamo teritoriju koja se ne zna ko je kako tretira i šta kome pripada, to je uvek izvor potencijalih sukoba i problema - nedavno je rekao predsednik Srbije. Učesnicima ankete ovo je predstavljeno kako ideja lidera opozicije i oni su za nju imali samo reči hvale. 

- Pa slažem se sa njim. Mislim da što pre treba da se reši pitanje Kosova.

Printscreen TV Pink

- Mislim da je tu sve jasno i objašnjeno jer to jeste izvor problema. To je dobra i realna ideja, bolja od Vučićeve.

Printscreen TV Pink

- Mislim da je realno za ovu današnju situaciju.

Printscreen TV Pink

- Potpuno se slažem, mislim da je to rešenje.

Printscreen TV Pink

- Mislim da je u pravu kada kaže da je teritorija koja nije jasno čija je i koje kako tretira izvor problema.

Printscreen TV Pink


- To je potpuno racionalno rešenje. Bolje od Vučićevog definitivno.

Printscreen TV Pink


- Potpuno ga podržavam. Mislima je čovek u pravu, mora postojati neka distanca...Mislim da je ta ideja bolja od Vučićeve.  

Kada su čuli da je to ustvari Vučićeva ideja, bili su veoma iznenađeni i priznali da su ispali neupućeni u politiku.

Neki su odmah promenili mišljenje, a neki su bili i dovoljno hrabri da priznaju da predsednik Srbije Aleksandar Vučić može biti u pravu, iako ga „hejtuju“. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zlata

pre 5 godina

Na čemu su ovi ljudi ,koji nemaju moć rasudjivanja i ne koriste racio.??? U isto vreme,totalno su van domašaja dnevno političkih dogadjaja,što je žalosno , neobavešteni o krucijalnim dogadjajima koji se tiču države i naroda Srbije.. Ali zato,sa moje strane,sve pohvale damama na lepom fizičkom izgledu..nokti sredjeni,garderoba strava, kosa izfenirana,sminka ok..a mozak šupalj ,nema sivih ćelija!!!! Koja needukovanost !!!

Stojan

pre 5 godina

Ako opozicija podrzava vladino misljenje za resenje necega onda je to mozda najbolje resenje a ne odmah raskrinkani. Pa i vlada i opozicija bi trebalo da rade za bolje Srbije i naroda koji zivi u Srbiji a ne odmah nekakve svadje ili to media pravi svadje da bi imali o cemu pisati i da na kraju imaju od cega da zive.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija