• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.08.2018

20:54

OČE SAVO, DA LI POSLE SVEGA SMEŠ DA NAPIŠEŠ - KOSOVO JE SRBIJA!

Politika

OČE SAVO, DA LI POSLE SVEGA SMEŠ DA NAPIŠEŠ - KOSOVO JE SRBIJA!

Podeli vest

Iguman manastira Visoki Dečani Sava Janjić zalaže se za nezavisno i celovito Kosovo, a žestoki je protivnik ideje o razgraničenju sa Albancima na KiM, a sada kada je otkriveno da je 1999. godine za nedeljnik Vreme izjavio da su Srbi krivi za rat na KiM zbog "prekomerne upotrebe sile", ne možemo a da ga ne priupitamo da li posle svega može da napiše Kosovo je Srbija

Otac Sava na svom profilu na Tviteru već neko vreme piše kako je razgraničavanje opasno i kako se on zalaže za nezavisno i celovito Kosovo.

On se izdaje za velikog branioca Srba na Kosovu i Metohiji, ali nijednog trenutka mu nije palo na pamet da jasno i glasno kaže da je Kosovo Srbija, da je Kosovo srce Srbije.

Podsetimo, nedavno je objavljeno kako je on 1999. godine u intervjuu za nedeljnik Vreme izjavio da su isti ti Srbi koje sada navodno brani, krivi za rat na KiM zbog, kako je naveo tada, "prekomerne upotrebe sile".

Igumane Savo Janjiću, da li posle svega možeš da napišeš Kosovo je Srbija i Kosovo je srce Srbije.

NIJE NI ČUDO ŠTO JE PROTIV VUČIĆA! Sava Janjić još 1999. optužio Srbe da su krivi za rat na KiM!

IGUMANE SAVO JANJIĆU, čik ako smeš napiši KOSOVO JE SRBIJA!

NIJE NI ČUDO ŠTO JE PROTIV VUČIĆA! Sava Janjić još 1999. optužio Srbe da su krivi za rat na KiM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija