• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.08.2018

23:08

PREMIJERKA UPROPASTILA JEREMIĆA: Vuče, nisam ja dobila 200.000 dolara od ambasade Katara, nego ti!

Politika

PREMIJERKA UPROPASTILA JEREMIĆA: Vuče, nisam ja dobila 200.000 dolara od ambasade Katara, nego ti!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić upropastila je Vuka Jeremića odgovorom na pretnje koje je uputio njoj i njenoj porodici

Samozvani lider opozicije, Vuk Jeremić je danas na svom profilu na Tviteru zapretio premijerki Srbije Ani Brnabić i njenoj porodici, a evo kako mu je ona odgovorila:

- Vuče, čestitam ti na još jednom muškom i junačkom napadu. Nešto si ti ipak pogrešio... Nisam ja dobila $200.000 od katarske ambasade u Berlinu, nego ti. A što se lopovluka i korupcije tiče, ti i tvoje kolege neprevaziđeni ste u savremenoj srpskoj istoriji. Aj' ostaj mi zdravo - napisala je premijerka Srbije i upropastila lopovčinu Jeremića.

LOPOVČINA JEREMIĆ SAD I PRETI! Napao Anu Brnabić i njenu porodicu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija