• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.08.2018

14:53

ANA OPET RAZMONTIRALA VUKA: Jeremiću, ne mogu s tobom da se valjam po blatu!

Politika

ANA OPET RAZMONTIRALA VUKA: Jeremiću, ne mogu s tobom da se valjam po blatu!

Podeli vest

NATO Vuk Jeremić izgleda nije naučio Tviter lekciju pa je nastavio bezrazložno da napada premijerku Anu Brnabić i onda, očekivano, opet dobio po nosu

Jeremić je, osokoljen podrškom malobrojnih pristalica na Tviteru, konstatovao da je Brnabićeva "zanemela" na dokumenta koja je objavio.

- Posle žestokih odgovora na moje komentare o korupciji, @anabrnabic je zanemela na dokumenta kojima sam to potkrepio. Nije znala da postoje? Ili je stigla packa od šefa da se mane direktnog dijaloga sa mnom, jer joj tu neminovno sledi deblji kraj? Šta god da je, bedno je - napisao je Jeremić.

Premijerkin odgovor nije izostao, pa je jeremić ponovo dobio šta je tražio:

- Vuče, izvini, ali ja ne mogu da se valjam u ovom blatu sa tobom... Koliko god to bilo zanimljivo i koliko god mi je primamljivo da ti odgovorim na svaku laž i uvredu, nemam vremena. Čoveče, da li si ti uopšte svestan u kakvom stanju ste zemlju ostavili i šta sada sve treba uraditi?





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Perakaže

pre 5 godina

Vuk Jeremić na svakom koraku dokazuje kolika je budala. Pa, dobro, Vuče, dokle? Zar zaista nema ko da ti kaže kolika si budala?

Branko

pre 5 godina

Covek naviko da zivi i radi u blatu a u mulju da zaradjuje. Premijerka ne treba trositi vreme na ovog coveka.

Nikola

pre 5 godina

Ana moze svaki put da poklopi Jeremica jer je mnogo pametnija od njega.

goca

pre 5 godina

Odlicno znamo kome treba da verujemo, drzi se Ana.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija