• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.08.2018

21:36

EVO DOKAZA da Đilas uređuje dnevne novine "Blic" i "Danas"!

Politika

EVO DOKAZA da Đilas uređuje dnevne novine "Blic" i "Danas"!

Podeli vest

Tajkun i samozvani lider opozicije Dragan Đilas uređuje niskotiražni tabloid "Danas" i patriotiše cajtung "Blic", a dokazi za tu tvrdnju su naslovne strane sutrašnjih izdanja ova dva lista na kojima je glavna tema ideja o razmatranju uvođenja vojnog roka. Oba lista navode da će to Srbiju koštati neverovatnih 700 miliona evra

Kako Informer saznaje, Dragan Đilas je preko svojih ljudi naložio da se kao glavna tema sutrašnjeg izdanja niskotiražnog tabloida "Danas" i patriotiše cajtunga "Blic" obradi ideja o uvođenju vojnog roka u Srbiji, a koju je predložio predsednik Srbije Aleksandra Vučić.

Oba lista na naslovnim stranama navode da bi realizacija ove ideje Srbiju koštala neverovatnih 700 miliona evra.

Kako saznajemo, uvođenje vojnog roka državu bi koštalo oko 120 miliona evra, što nije ni približno onoj cifri koju pominju mediji koje uređuje tajkun Đilas.

Ovo je očigledan slučaj prljave kampanje koju vodi opozicija protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pa želi da ideju o vojnom roku unapred osudi na propast.

Podsetimo, nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučič u Batajnici izjavio da država razmatra da od 2020/21. godine ponovo uvede obavezni vojni rok, u trajanju od tri ili šest meseci, "žute junake" koji se na društvenim mrežama ubiše braneći Kosovo, odmah je uhvatila panika

Predsednik Srbije je u Batajnici samo nagovestio da će država u skladu sa procenom Ministarstva odbrane i raspoloživim finansijskim sredstvima razmotriti uvođenje obaveznog vojnog roka u trajanju od samo 90 dana i to tek od 2020. godine, a "žuti junaci" su na Tviteru i Fejsbuku započeli su kuknjavu.

printscreen

Dosadašnji oštri zagovornici odbrane Kosova i Metohije po svaku cenu, pa čak i oružjem, odjednom su podvili repove i počeli da zapomažu, kako Vučić hoće da ih vodi u rat.

ŽUTI MIŠEVI! Hoće da brane Kosovo i glume junake, a UPLAŠILI SE VOJNOG ROKA OD 90 DANA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
čaki

pre 5 godina

Ne odustaje riđan,mada mu ne vredi to ništa jer ga narod neće.

Djule

pre 5 godina

Jake mu novine.Ovaj Blic je odavno ``Bljuc`` a Danas eventualno moze da se upotrebi za brisanje prozora ako uspes da pronadjes neki primerak jer mu je tiraz toliko sitan da ga nema nigde.

Pomracenje uma

pre 5 godina

To su oni sto pretopise tenkove u sartidu i upropastise vojsku. Obavezno slusati pazljivo sta oni misle da je najbolje za Srbiju. I uraditi naravno suprotno.

Pera

pre 5 godina

Nekada vlast, sada vlasnik i tajkun, Đilas na sve načine pokuŝava da minira rad predsednika Vučića. Ali narod odlično vidi i pamti sve i svakog.

Darko

pre 5 godina

Zanimljivo je kod Blica da vodi konstantnu kampanju protiv turizma u Grckoj.Izgleda da Djilas dobija pare od nekog za to.

Vlado

pre 5 godina

Još se oglašava i Šutanovac, koji je upropastio vojsku?!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija