• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.08.2018

15:10

 JOŠ JEDAN DOKAZ DA JE NAMEŠTAO SRBE ZA HAG!  Sava Janjić: Srbi su palili, rušili i pljačkali i to je dovelo do pobune mirnih Albanaca!!

Politika

JOŠ JEDAN DOKAZ DA JE NAMEŠTAO SRBE ZA HAG! Sava Janjić: Srbi su palili, rušili i pljačkali i to je dovelo do pobune mirnih Albanaca!!

Podeli vest

Iguman Visokih Dečana otac Sava Janjić koji svakodnevno pljuje državu Srbiju na društvenim mrežama očito nije svestan da je došlo vreme kada će sav njegov bezobrazluk isplivati na videlo. Sava Janjić je već pokazao da su mu od Srba draži Tači i Haradinaj, a ne smemo zaboraviti ni stravične optužbe koje je izneo na račun srpskog naroda, poput onih da su Srbi podjednako krivi za NATO bombardovanje 1999. kao i Albanci, ali i da pravdu treba da nam deli Haški tribunal

Sada se pojavio još jedan dokaz da je otac Sava Srbe nameštao pred Tribunalom u Hagu. Na taj način im je ujedno i zapečatio sudbinu.

U intervju za nedeljnik Vreme iz 1999. Sava Janjić je objašnjavao kako su Srbi palili, rušili i pljačkali i to je dovelo do pobune mirnog šiptarskog stanovništva!

SAVA JANJIĆ 1998. TRAŽIO HAPŠENJE MILOŠEVIĆA, MLADIĆA I KARADŽIĆA! Istražujemo, ko je zapravo iguman manastira Visoki Dečani?!

Ma šta nam napriča? Još ispada da šiptari nikad ne bi napali i ubijali srpski narod na Kosovu!

Tu nije kraj bezobrazluka Save Janjića, već je otišao i korak dalje i branio Šiptare da je bio sporadičan otpor sa njihove strane jer su ih, naravno, Srbi napali.

Prema njegovim skandaloznim tvrdnjama, mi smo ih sravnili sa zemljom! 

Podsetimo, optužba da su Srbi krivi za rat nije prvi put da Sava Janjić direktno radi protiv svoje zemlje. Još 1998. godine u intervjuu Njujork Tajmsu on se založio da tadašnji predsednik SRJ Slobodan Milošević i lideri Srba iz Republike Srpske Radovan Karadžić i Ratko Mladić budu izručeni Tribunalu u Hagu kako bi im bilo suđeno za ratne zločine.

(FOTO) OVAKO JE SAVA JANJIĆ BRANIO KOSOVO! Odmah posle NATO agresije bio nosač kišobrana MEDLIN OLBRAJT!





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Andrijana

pre 5 godina

Odakle mu pravi uopste da komentarise i iznosi informacije za koje nije siguran da su tacne.

Mita

pre 5 godina

Veci dokaz da je monah Sava naklonjen Albancima nam nije poteban.

Mita

pre 5 godina

Srbi dobro vide svu podrsku koju otac Sava pruza Albancima. Jasno nam je da je ona ogromna.

Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Ovom je bolje da ode u Albaniju i da se više ne vraća , prodana duša.

Alhemičar

pre 5 godina

Još jedan dokaz za koga radi Sava Janjić, treba ga podhitno izbaciti iz SPC.

Dragan R

pre 5 godina

Nažalost, monah je stavio veru u drugi plan i sad mu je primarno političko delovanje.

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija