• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

24.08.2018

00:16

POSAO VEKA SA KINEZIMA: Vučić  i Si Đinping potpisuju 10 sporazuma u vrednosti više od 1,5 milijardi dolara!

Politika

POSAO VEKA SA KINEZIMA: Vučić i Si Đinping potpisuju 10 sporazuma u vrednosti više od 1,5 milijardi dolara!

Podeli vest

 Predsednici Kine i Srbije Si Ðinping i Aleksandar Vučić verifikovaće 18. septembra u Pekingu specijalni ekonomski paket od najmanje deset ugovora, čija vrednost premašuje 1,5 milijardi dolara, pišu "Novosti"

Time će naša država obezbediti kapitalne investicije u oblasti infrastrukture, saobraćaja, poljoprivrede, industrije i informacionih tehnologija.
Taj finansijski aranžman je praktično dogovoren do tančina, a ostalo je samo da se formalizuje potpisima članova dveju delegacija, tokom dogovorene posete prvog čoveka Srbije najmnogoljudnijoj zemlji sveta.

Vrednost paketa bi, kako navode "Novosti", mogla značajno da se poveća, ako se kao najpovoljnija oceni ponuda "Zi Jina" za preuzimanje RTB "Bor".

VUČIĆ U ZRENJANINU: Za ovo se radi i živi - Potpisan sporazum sa kompanijom "Shandong Linglong" !




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Beki

pre 5 godina

Jos jedan dokaz da su Kinezi bratski narod bez obzira na boju koze. Pri tom mozemo da naucimo od njih kako se radi strpljivo i sa ciljem koje nama fali.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija