• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.08.2018

23:28

PALMA: Vuče Jeremiću, ja ću i dalje pomagati građanima, a ti više nećeš moći da zavlačiš ruke u njihove džepove!

Politika

PALMA: Vuče Jeremiću, ja ću i dalje pomagati građanima, a ti više nećeš moći da zavlačiš ruke u njihove džepove!

Podeli vest

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma žestoko je odgovorio Vuku Jeremiću koji mu se na Tviteru prostački narugao zbog pomoći koju pruža građanima Jagodine. Palmin odgovor prenosimo u celosti:

- Najskuplji, a istovremeno za Srbiju najporazniji diplomata u istoriji Srbije je Vuk Jeremić. Njegova diplomatija je Srbiju koštala milione i milione dolara, a koristi su imali samo neprijatelji Srbije, pre svega kosovski Albanci - istakao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma. 

- Jeremićevo pitanje Međunarodnom sudu pravde u Hagu vezano za Kosovo i Metohiju je zabetoniralo Srbiju i vratilo je u vreme Prizrenske lige. Svetla Njujorka su za Jeremića bila jača od Srbije i to je danas adut u rukama Albanaca u Briselu. Najgore je što su to platili građani Srbije u skupim njujorškim hotelima. Haradinaj može slobodno Vuka Jeremića da predloži za počasnog građanina Prištine. Istovremeno Bakir Izetbegović može potomka oca Bošnjačke nacije Murata Pozderca, Vuka Jeremića, takođe da proglasi počasnim građaninom Sarajeva. Sve to može, ali ne može u Beogradu - istakao je Marković i nastavio:

- Vuče Jeremiću, sram te bilo! Ti si se drznuo da kritikuješ što pomažem građanima koje si ti ostavio bez posla i bez hleba. Znam ja, Vuče, da za tebe nije ništa pet, devet ili 12.000 dinara, jer tebi stalno neko uplaćuje po više stotina hiljada evra kako bi se ti nekako rehabilitovao i ponovo upropašćavao Srbiju. Vuče, poziciju ne daju sponzori i donatori već građani Srbije na izborima, a oni više nikada neće glasati za lipicanere i manekene, nek mi oproste lipicaneri koji su plemenite životinje. Nadam se da će Katar, koji ti je uplatio nekoliko stotina hiljada evra, tražiti da im vratiš taj novac jer ti ne vrediš 2 evra a ne 200 hiljada evra koliko su ti uplatili - dodao je Palma.

- Građani Srbije neće glasati za one čiji je jedini program mržnja prema predsedniku Srbije. Gde ti je izveštaj o radu Vuče? Nekada ste se ti i tebi slični krili iza molebana i na taj način varali građane Srbije kako tobože silno brinete za Kosovo, dok ste iza tog molebana vršljali po Srbiji kako ste hteli. Onda si smislio, Vuče, kako će građani glasati za ženine suze. A ne znaš, Vuče, koliko suza su prolili građani Srbije koje si ti i tvoji pajtosi ostavili bez posla, tako što ste bud zašto prodali sve fabrike koje su vredele u Srbiji, kao što su cementare, fabrike duvana...  Prošlo je vreme lipicanera i manekena - rekao je Dragan Marković Palma.

P.SVuče, ja ću i dalje pomagati građanima a ti nećeš više imati priliku da zavlačiš ruku u njihove džepove.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
toti

pre 5 godina

Daj mi jedno ime Vuče Jeremiću,kome si ti pomogao.O da ima:samom sebi.E,pa takvima kao ti,znaj,niko nikada neće dati ni jedan glas.Ops..imaćeš dva, tvoj i tvoje žene.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija