• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.08.2018

12:41

SKANDAL NAD SKANDALIMA! Šiptari vređali Vučića isto kao Đilas, Obradović i Jeremić!

Politika

SKANDAL NAD SKANDALIMA! Šiptari vređali Vučića isto kao Đilas, Obradović i Jeremić!

Podeli vest

Tokom konferencije za novinare Aleksandra Vučića u Alpbahu, koja se mogla direktno pratiti na Fejsbuk nalogu predsednika Austrije Aleksandra Van der Belena, Šiptari su vređali sprskog predsednika psovkama koje gotovo redovno koriste lideri srpske opozicije i njihove pristalice

Kao što je poznato, predsednik Srbije boravi u Austriji, gde na forumu EU u Alpbahu zastupa interese Srbije i bori se za srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Tokom foruma danas je organizovana zajednička pres konferencija, koja se mogla direktno pratiti i na Fejsbuk nalogu predsednika Austrije Aleksandra Van der Belena.

Tokom prenosa pristizali su brojni komentari naših sunarodnika koji su nedvosmisleno podržali politiku predsednika, a sa druge strane pljuštale su brojne uvrede Albanaca koji su se obrušili na Vučića, iziritirani pohvalama koje je dobio ne samo od Srba, već i od Austrijanaca i Nemaca, koji su komentarisali njegov nastup, ideje, staloženost i perfektan engleski jezik.

Međutim, ono sto je privuklo najviše pažnje i što je zapravo najveća sramota, jeste  što su Šiptari Vučića vređali na isti način na koji to u Srbiji redovno čine Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić i njihove pristalice.

Šiptari, kao da ih je savetovao upravo neko iz srpske opozicije, sve vreme su ponavljali na tečnom srpskom jeziku "VUČIĆU, PEDERU!”.

Informer


Vođe opozicije u Srbiji debelo treba da se zapitaju šta to nije normalno u njihovoj politici, kad tu istu, njihovu politiku s radošću prihvataju Šiptari. A dok je tako, znamo da je Vučić na pravom putu i da brine za srpski narod i Srbiju!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ron Jeremy

pre 5 godina

Није он педер, већ шеф организоване криминалне групе, издајник и битанга.

Miksi

pre 5 godina

Đilas,Obradović,Jeremić i Šiptari su isti klan koji znaju da vređaju druge.

Nenad

pre 5 godina

Vredjaju i pljuju gde god stignu a Srpski autoput pun Siptara po5 km kolone svakog vikenda teba im uvesti zabrynu prolaska kroz Srbiju

Viktorija Vikica

pre 5 godina

Ove uvrede nemaju smisla. Zna se čije je ovo "maslo".

seka

pre 5 godina

Idiotizam nema granica, kada se nasa opozicija zalaze za nezavisno Kosovo sta drugo ocekivati osim da suruju sa Albancima

Ppp

pre 5 godina

Pa za isto se bore. Cak je Vuk uradio vise od vecine njih da Kosovo dobije nezavisnost.

Drasko

pre 5 godina

Nažalost to je danas svakodnevnica na društvenim mrežama gde su bukvalno albanci prpadnici srpske opozicije ujedinjeni u borbi protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Djordje

pre 5 godina

Sipci, dripci i rodjeni negativci su nomadsko pleme koje ne zasluzuje bolji zivot od zivota u pecini i kamenom dobu .

paramonte

pre 5 godina

Znamo da je opozicija ljubomorna sto nikada nece imati podrsku kao sto ima predsednik.

brka

pre 5 godina

Niko da ne strepi a oni ce i dalje da otimaju kako im se prohte..

Milica milicic

pre 5 godina

Nije bitno sta kaze, vec ko kaze...bitno je da smo mi kulturni.

Marko

pre 5 godina

Ok - sto ste izdvojili "Vucicu pederu" jer je to sto koristi "domaca politicka elita" :)) ALI veci bezobrazluk je da neko naziva predsednika Kindermörder sto znaci da je ubica dece. Znam da nemozemo - ali ja bi javno trazio od albanaca da posalju nato snage kuci pa da resavaju sve sami - znamo svi sta bi se desilo kosovo je u roku od dva dana nase kao sto i treba da bude. Sta oni mogu bez nato-a? Juris sa Ljopatama :)) Ne daj se predsednice!

Fudbaler

pre 5 godina

Šiptari treba da se zapitaju da li su oni pderei jer Vučić ima troje dece dva sina i ćerk. Svaki šiptar ne može da nađe devojku, koja će mu roditi decu. Strašno koliko su kao nacija na KiM propali zajedno sa Srbima. Zašto ne vređaju Hašima tačija koji ih je doveo u takvu situaciju.

Milan Savić

pre 5 godina

Svi su oni u jednoj koloni, izdajnici sa njihovim gazdama.

Predrag

pre 5 godina

Albanic mrze sve sto je srpsko, ockivani su ovakvi komentari.

Vladimir

pre 5 godina

Страшно је и скандалозно и недопустиво да се Председник Вучић овако вређа и да му се изговарају погрдне речи које су му упућивали Шиптари,вероватно су то научили од Ђиласа,Јеремића и Обрадовића који не престају да нападају Председника Вучића јер ми је очигледно трн у оку.

Nevena

pre 5 godina

Vise neznaju kako od ljubomore da napda nasu zemlju sa lazima i prevarima.

ana

pre 5 godina

Pa Djilas, Obradovic i Jeremic su prosli siptarsku skolu, sta je tu cudno sto se sluze istim uvredama!

Ema

pre 5 godina

Ovakvo ponasanje Albanaca ne sme da se tolerise.Stvarno treba da se stide svog ponasanja.Jeremic Jankovic i Djilas su iste pokvarenstine kao Albanci.

nada

pre 5 godina

Albanci su prost i primitivan narod.Svakako ovakve uvrede se ne smeju tolerisati.Takodje su i primitivci Jeremic Jankovic i Djilas koji rade zajedno sa Albancima protiv Srbije.

Zoran

pre 5 godina

Vredjaju coveka koji je digao Srbiju na noge, sigurno im zato i smeta sto je ojacao Srbiju i stvorio joj ugled u svetu.

Vns

pre 5 godina

Kako Informer nije sramota da unapiše u svom textu " Vučiću p....u "??? Sram vas bilo...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17