• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.08.2018

15:36

JOVANOV: DS može jedino na izmišlja i blati druge!

Politika

JOVANOV: DS može jedino na izmišlja i blati druge!

Podeli vest

Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov kaže da nisu za poređenje rezultati rada Jrgovanke Tabaković s onim što sa srpskom ekonomijom uradila Demokratska stranka, koja u nedostatku argumenata, tvrdi, jedino može da napada i blati druge

Reagujući na poziv DS Agenciji za borbu protiv korupcije da ispita prihode i tokove novca guvernerke NBS, Jovanov poručuje demokratama da objave imovinu svojih funkcionera i kažu kako je stečena.

- Neka u tome krenu od njihovog nekadašnjeg lidera, a sadašnjeg vlasnika Dragana Ðilasa, zatim i Vuka Jeremića, Dragana Šutanovca, Dušana Petrovića, Dušana Elezovića i ostalih perjanica našeg propadanja - kaže Jovanov u saopštenju dostavljenom medijima.

On dodaje i da samo letimično poređenje rezultata rada Jorgovanke Tabaković sa katastrofom koju je srpskoj ekonomiji napravila Demokratska stranka pokazuje da je DS kurs dinara od 78 dovela do 120 dinara, a da je danas stabilan...

Navodi i da je inflacija bila 12,9 odsto, a danas je 2,4, da je rast rast BDP bio minus 3,1, a danas je 4,4 odsto, da je javni dug u vreme DS iznosio 70 odsto BDP i da su državu doveli na korak od bankrotstva.

Danas je, dodaje, javni dug 58 odsto BDP i ispod je nivoa Mastrihta, a državni budžet u suficitu je za 410 miliona evra.

DS je ranije danas, uz zahtev za ispitivanje porekla imovine, optužila guvernerku za "nepotizam, bahatost i nerad", a SNS je odgovorila da su to sve izmišljotine.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Strašno

pre 5 godina

DS samo to i zna da priča laži i da vređa druge. Tako su vaspitani.

Dejo

pre 5 godina

Oni su tako navikli, njihova filozofija postojanja su lazi i prevare, tako su radili uvek i ne misle da se menjaju.

Miki

pre 5 godina

Nemojte se mnogo osvrtati sta radi DS. To vise nikoga ne zanima. Nebitni su.

Velizar

pre 5 godina

DS bi trebao malo vise da pomogne oko resavanja KiM pitanja umesto sto se na sve nacine bori da dodju do fotelje. Ako ste opozicija verujem da bi vas Vucic saslusao da imate neki pametan predlog koji bi pomogao nasem narodu na KiM.

Balša

pre 5 godina

Pa program DS je takav da što više blate druge i da na taj način prikrivaju prljavštinu koju su ostavili iza sebe.

Ljiljana Tomasev

pre 5 godina

Meni stvarno nije jasno kako mogu da toliko kritikuju, a sami znaju koliko stete su naneli ovoj drzavi i kako su se obogatili. Spominju agenciju za borbu protiv korupcije, a ista ta agencija moze lepo i njih da poceslja...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17