• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.08.2018

16:53

VESIĆ: Đilas napada ono što nije uspeo sam da uradi!

Politika

VESIĆ: Đilas napada ono što nije uspeo sam da uradi!

Podeli vest

Član predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je da za pet godina koliko je bio gradonačelnik Beograda Dragan Ðilas nije uspeo da preseli ni autobusku, ni železničku stanicu i naglasio da samo "lud i pokvaren čovek kakav je Ðilas može da danas napada preseljenje železničke i autobuske stanice iz centra grada, a da se dok je bio gradonačelnik zalagao da bude urađeno isto"

- Pet godina Ðilas je bio gradonačelnik Beograda i nije uspeo da preseli ni autobusku, ni železničku stanicu. A nije da nije želeo. Promovisao je 2010. godine projekat Grad na vodi Miroslava Miškovića. Promovisala je vlast koju je vodio i projekat Menhetn na Balkanu koji je podrazumevao preseljenje železničke i autobuske stanice - naglasio je Vesić u izjavi medijima.

Kako navodi Ðilas danas napada i projekat gondole od Beogradske tvrđave do Ušća, a sam je imao projekat gondole od Kalemegdana do Novog Beograda, tačnije do Delta Sitija.

- U tome se mi razlikujemo od Ðilasa jer mi planove razvoja Beograda sprovodimo, a on za građane ne radi ništa. Doduše uspešno radi za sebe - rekao je Vesić i dodao da je Ðilas uspešan u ličnom bogaćenju dok je na vlasti.

- Kada je postao ministar u Koštuničinoj vladi prijavio je imovinu, 2007. godine i to ženinu kuću na Dedinju, automobil SAB, 2003. godište i 70.000 evra ušteđevine. Kada je otišao sa vlasti 2016. prijavljuje, a od 2013. nije na vlasti, da samo u svojim nekretninama ima dva miliona i 22.000 evra vrednosti, plus četiri i po miliona evra za jednu zgradu i to nije četiri i po miliona, već puta dva – dakle to je 6.522.000 evra - precizirao je Vesić.

Navodi da je Ðilas to sve "zaradio" na vlasti u periodu od 2007. do 2012. godine.

- Kada tome dodamo 25 odsto vlasništva nad "Multikom grupom", plus ostatak vlasništva u toj grupi dođemo do 50 miliona evra stečenih između 2007. i 2012. godine, sa ukupnim prihodom od oko 180 miliona evra. A ništa nije proizvodio već je samo vladao. U tome je Ðilas svetski rekorder i najuspešniji političar na svetu - zaključio je Vesić.

Ðilas je na svom Tviter nalogu objavio da je "samo lud čovek" mogao da ukine postojeću železničku stanicu i prebaci putnike na privremene, kao i da sruši autobusku i prebaci saobraćaj na privremenu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sarkic

pre 5 godina

Djilas pokazuje koliko je zavidan. Bolje nek cuti mozda neko i zaboravi sta sve radio dok je bio na vlasti

Mašnica

pre 5 godina

Opozicija je ta koja blati i osporava svaki uspeh predsednika.

makica

pre 5 godina

Ne moze da se poredi ovo sada, i za vreme Djilasa, jer on apsolutno nista nije radio za svoj narod, samo je uzimao novac za sebe.

Vladimir

pre 5 godina

Драгану Ђиласу је својствено да константно напада све добро што је до сада ова власт урадила,тако да не чуди што бојкотује пресељење железничке и аутобуске станице из центра града,а он док је био Градоначелник Београда није био способан да било шта добро уради за Србију и њене грађане,зато нема право да било шта каже,јер је имао прилику док је био власт да се покаже на делу.

filip

pre 5 godina

Ko mu je kriv, sad mu je jedino ostalo da napada druge.

MalaMu

pre 5 godina

Ma Đilas je uveo BusPlus, i to tako da ne postoji mogućnost za prekidanje ugovora. Sve što je bilo u planu Miroslava Miškovića, promovisao je kao odličnu ideju, ideju za boljitak i prosperitet,a time je krijući potkradao Srbiju.

Pjer

pre 5 godina

DJilas je veoma sposoban lopov,ali da nešto pametno uradi je nesposoban !!!

Pavle

pre 5 godina

Djilas je uvek uspešno radio za sebe, a protiv naroda i države.

Todor

pre 5 godina

Đilasu smetaju stvari koje on nije uspeo da uradi!

Milan

pre 5 godina

Koliko je krao nije ni mogao da uradi... a i to je tako najlakse, kada neko drugi nesto uradi kako valja, onda kazu da su to i oni hteli da urade...

Mia

pre 5 godina

A nije uspeo, jer su ti projekti bili nacin da se ugradi i obogati. Dok je vlast svoje projekte pretvorila u realnost.

Milos

pre 5 godina

Radi Đilas isključivo za svoje interese, ne za šire mase.

erih

pre 5 godina

Đilas pokazuje koliko nije bio sposoban da sam uradi nešto takvo.

Sanja

pre 5 godina

Ko sluša što Đilas lupa, on je nevažan na političkoj sceni Srbije.

Mina

pre 5 godina

Djilas je , dok je bio gradonacelnik mislio jedno na licni interes i licno bogacenje i u tome je bio uspesan, danas on kritikuje one koji rade u interesu svih gradjana.

Marko

pre 5 godina

Djilas jedino sto zna da radi to je da napada nekoga, a njegovih rezultata nigde...

Slađa

pre 5 godina

Ko je kriv Đilasu što je više voleo da ulaže u svoj džep nego u Beograd , pa sa reči nikada nije prešao na dela ?

palcica

pre 5 godina

SNS ima jasne planove za razliku od Djilasa koji je samo gledao licni interes.

Mirko

pre 5 godina

Neka Djilas cuti i gleda kako se planovi realizuju!

Milica milicic

pre 5 godina

Za novu,modernu autobusku i zeleznicku stanicu ,vredi se malo strpeti.

mina

pre 5 godina

Djiki je voleo vise da zgrce za sebe, dosta se bogatio na nas racun, hvala Bogu pa se i to promeni i dodjose ljudi koji zele da pruze bolje svojim gradjanima

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija