• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer,rs

30.08.2018

19:27

SKOTE, TI STVARNO MISLIŠ DA SU SRBI VEVERICE?! Ambasador SAD u Beogradu tvrdi da ide u Prištinu da čuje stavove Šiptara!

Politika

SKOTE, TI STVARNO MISLIŠ DA SU SRBI VEVERICE?! Ambasador SAD u Beogradu tvrdi da ide u Prištinu da čuje stavove Šiptara!

Podeli vest

Američki ambasador u Srbiji Kajl Skot održaće u Prištini nekoliko sastanaka sa kosovskim zvaničnicima i drugim istaknutim ličnostima, kako bi čuo njihove stavove i saznao više o situaciji u regionu, tvrdi američka ambasada u Beogradu

Ambasador Skot boravi u Prištini u dugo planiranoj uzvratnoj poseti gde mu je domaćin ambasador SAD u Prištini Greg Delavi, rečeno je Tanjugu u Američkoj ambasadi u Beogradu.

U Ambasadi je takođe potvrđeno da je ovo prva poseta ambasadora Skota Prištini, koja je usledila nakon posete ambasadora Delavija Beogradu 2017. godine.

Objašnjene ambasade SAD u Beogradu, tvrde bezbedonosni stručnjaci, je i više nego smešno.

(FOTO) HIT, ALI APSOLUTNI! MILOGORCI NAPRAVILI OKLOPNO VOZILO: Zove se "Mašan" i već je šokirao najveće svetske sile!

Ubeđivati nekog da američki ambasador mora da putuje u neku drugu ambasadu kako bi čuo šta se stvarno događa je uvreda za svakog zdravog razuma.

(VIDEO) PUTIN NAM ŠALJE "ĐAVOLJE KOČIJE": Frka u NATO sa SRBIJOM VIŠE NEMA ŠALE!

- Biće da su ti neke druge igre u pitanju, verovatno one koje su protiv interesa nađe zemlje - tvrde oni.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubo

pre 5 godina

Amerikanci moraju u bliskoj buducnosti resiti problem na Kosovu ( KiM ),u protivnom Rusi i Kinezi ima da im zagorcaju zivot ...niko ne pita Srbe ni Siptare ,mi smo samo statisti .Svet je veliki ,ljudi su svuda ....

Zvezdan

pre 5 godina

Neka ostane u prištini i sačeka opoziv da ode kući... Nevratio se skot...

KOCTA

pre 5 godina

ОКРЕНУТИ СЕ РУСИЈИ И КИНИ И БОГ ДА НАС ВИДИ ЕУ ЈЕ ЗЛО

Trifko ravnogorac

pre 5 godina

Па, бре Равногорци шта ми чекамо. Свуд су страже нашега ђенерала Драже. Дај нам Војо Војводо знак да кренемо и ослободимо наше Косово. Нећемо бре више да чекамо.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija