• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

31.08.2018

14:22

RASPAD U DS-U PRED GLAVNI ODBOR! Lutovac izbegava glasanje o Savezu za Srbiju, PRETI MU SMENA!

Politika

RASPAD U DS-U PRED GLAVNI ODBOR! Lutovac izbegava glasanje o Savezu za Srbiju, PRETI MU SMENA!

Podeli vest

Lider Demokratske stranke Zoran Lutovac najverovatnije neće u nedelju, 2. septembra, na dnevni red sednice Glavnog odbora staviti odlučivanje o ulasku te stranke u Savez za Srbiju, kako bi izbegao da bude preglasan

Lutovac planira da na skup na kojem treba da bude potpisan sporazum o osnivanju Saveza, a koji je zakazan istog dana po podne, krene sa "mandatom" sa prethodne sednice Glavnog odbora demokrata, na kojoj je usvojena formulacija da DS "učestvuje u osnivanju Saveza".

Prema informacijama nekim medija, veliki broj funkcionera DS protivi se bilo kakvoj saradnji sa Dverima, a na to bi bili prinuđeni ukoliko se nađu među osnivačima opozicionog bloka koji je inicirao Dragan Đilas.

Oni bi, zbog toga, ali i zbog "manevra da se izbegne glasanje", koji sprema Lutovac, mogli na sednici u nedelju da postave i pitanje njegove smene.

ŠULE OPLEO PO SVOJIMA: DS ćuti o paravojnim kampovima na Zlatiboru samo da bi se dodvorio Đilasu!

Izvori tvrde da se još ne zna sastav delegacije DS koja bi trebalo da učestvuje na osnivačkoj skupštini Saveza za Srbiju.

Naime, navodno je veliki broj viđenijih demokrata, uključujući i njihove poslanike u Skupštini, pod raznim izgovorima najavio da neće moći da prisustvuje, a među njima će najverovatnije biti glavni protivnici saveza sa Dverima i Lutovčevih ideja o EU i rešenju kosovskog problema Nataša Vučković, Dragoljub Mićunović, Dragan Šutanovac, Radoslav Milojičić Kena...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fudbaler

pre 5 godina

To je bilo za očekivata ta stranka je ostala bez podrške građana, bez ideologije.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija