• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.08.2018

19:57

(FOTO) HAN DOPUTOVAO U BEOGRAD! Na radnoj večeri sa Aleksandrom Vučićem!

Politika

(FOTO) HAN DOPUTOVAO U BEOGRAD! Na radnoj večeri sa Aleksandrom Vučićem!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i komesar EU za proširenje i susedstvo Johanes Han razgovarali su večeras u Beogradu na radnoj večeri

- Na radnoj večeri sa Hanom pred sutrašnju ceremoniju otvaranja novog Žeželjevog mosta za drumski saobraćaj u Novom sadu, obnovljenog sredstvima EU - napisao je na svom Tviter nalogu predsednik Vučić. 

Han je doputovao u Beograd nešto ranije večeras, a dočekao ga je šef Delegacije EU u Beogradu Sem Fabrici.

Evropska komisija je danas saopštila da će Han sutra zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem otvoriti Žeželjev most kod Novog Sada.

- U subotu komesar za evropsko susedstvo i pregovore o proširenju Johanes Han posetiće Novi Sad kako bi otvorio Žeželjev most zajedno sa Aleksandrom Vučićem predsednikom Srbije - navodi se u saopštenju Komisije.


U EK ocenjuju da je Žeželjev most ključna karika trans-evropske mreže koja će omogućiti bolju navigaciju duž Dunava, obnoviti putni i železnički saobraćaj i doneti novu dinamiku regionalnoj saradnji.

- Podrška ovom projektu pokazuje posvećenost EU Agendi povezivanja koja za cilj ima razvoj transportnih, energetskih i digitalnih veza Zapadnog Balkana i EU - kažu u Evropskoj komisiji.

Očekuje se, kako navode, da Han održi govor prilikom otvaranja mosta što će, zajedno sa slikom iz Novog Sada, biti direktno prenošen i na zvaničnom sajtu Evropske komisije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
hanzaplast

pre 5 godina

Hvala EU na pomoci za izgradnju mosta, hvala im i na svim poljima na kojima nam pomazu, ali im zameram sto ne zauzimaju odlucniji stav po pitanju albanske pasivnosti za pregovore i dijalog oko Kosova.

Tijana

pre 5 godina

Žeželjev most je simbol moderne Srbije, njene obnove i bolje budućnosti

Marko

pre 5 godina

Sutra je veliki dogadjaj, otvara se Zezeljev most u punom kapacitetu.

Ljubomir

pre 5 godina

Vucic i Han mogu mnogo da ucine za nasu zemlju. Sutra je veliki dan za Novi Sad.

Mile

pre 5 godina

Dobar odnos Vucica i Hana moze da ima povoljan uticaj na Srbiju, da budemo jos blizi EU.

Fudbaler

pre 5 godina

Ovo su zaista jako lepe vesti i zaista je neophodno da Srbija ta koja će ekonomski potpuno ojačati našu državu.

Lile

pre 5 godina

Razgovori u opustenoj atmosferi o daljem napredovanju Srbije ka EU

Joca

pre 5 godina

Подршка овом пројекту од стране ЕУ, у виду донације више него ишта показује посвећеност ЕУ на пољу повезивања које за циљ има развој транспортних, енергетских и дигиталних веза Западног Балкана и ЕУ, јер ЕУ мора да се мења и прошири како би искористила свој пуни потенцијал, а прије Србије је на том путу приоритет.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija