• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.08.2018

22:37

PALMA RASTURIO JANKOVIĆA: Vaš pokret više nije Pokret slobodnih građana, već pokret porodice Janković!

Politika

PALMA RASTURIO JANKOVIĆA: Vaš pokret više nije Pokret slobodnih građana, već pokret porodice Janković!

Podeli vest

Lider Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma reagovao je na pokušaj Saše Jankovića da omalovaži njegovu brigu i pomoć za  građane Jagodine. Palmin odgovor Jankoviću prenosimo u celosti:

- Gospodine Jankoviću, vi i vaši partneri čekate ispred vrata raznih ambasada, a ne građani Srbije. Ali kako čujem, u poslednje vreme sve češće se desi da samo poljubite ta vrata jer su i oni shvatili da tamo idete samo zbog ličnih interesa i da ste izgubili svako poštovanje od građana Srbije, pa im se ne isplati da ulažu u vas - rekao je Palma i nastavio:

- Gospodine Jankoviću, ne znam šta je tu loše pomagati građane i vraćati im direktno novac kojim oni pune budžet grada Jagodine. Moja deviza je da oni koji pune budžet treba da budu i korisnici tog istog budžeta.

- Gospodine zaštitniče ličnih interesa, dok ste se vi sami grčili u skupim bečkim hotelima, ja sam u Beč vodio studente, poljoprivrednike i privrednike. Više puta sam razgovarao sa Slobodarskom partijom Austrije koja sada ima 6 ministara u Vladi Austrije, da kao zemlja koja od 1. jula predsedava Evropskom unijom, pomogne Srbiji da se odluke u evropskim i svetskim institucijama ne donose silom već da se poštuje međunarodno pravo - dodao je Marković.

- Gospodine Jankoviću, ne možete vi da menjate vlast i vaši partneri, "Zaštitnici ličnih interesa", već građani Srbije. Vi ste na izbore za predsednika izašli sa lažnim CV - jem. Vi ste tako dobro štitili građane Srbije da kada bi se desio smrtni slučaj, te koje ste štitili sahranjivala je Mesna zajednica. Vi i vaši "Zaštitnici ličnih interesa" pravili ste lične međunarodne "prijateljske" odnose, kako bi oni finansirali vas i vašeg pajtosa, "Zaštitnika ličnog interesa", Vuka Jeremića, a ne zarad interesa Srbije.

- Gospodine Jankoviću vama smeta ova vlast koju vode Aleksandar Vučić i Ivica Dačić. Ali građani su na poslednjim izborima jasno pokazali ko su po njima pravi zaštitnici građana Srbije - istakao je Palma.

- Gospodine Jankoviću, vaš pokret se više ne može zvati Pokret slobodnih građana Srbije, već Pokret porodice Janković. Vaš pokret se drugim rečima "juče nastao, a danas se raspao". Iz vašeg pokreta su pobegli brojni ugledni ljudi, zahvaljujući čijoj reputaciji je Pokret dobio glasove, kao što su Srđan Škoro, Dušan Duda Ivković, Bojana Maljević, Nikola Kojo, Zoran Ivošević, Ognjen Radivojević, Kristina Kovač i mnogi drugi. Ostali ste samo vi i vaša supruga u vašem porodičnom Pokretu. Jer gospodine Jankoviću, građani ne glasaju za grčenje u skupim bečkim hotelima već za rezultat koji ima ova vlast. Voleo bih gospodine Jankoviću, da navedete samo tri stvari koje ste vi uradili za građane Srbije. 

P. S. Gospodine Jankoviću, građani Srbije će i dalje glasati za ovu vlast. Za vas neće glasati ni vaš bivši kabinet koji je radio sa vama dok ste se lažno predstavljali kao zaštitnik građana Srbije. Gospodine Jankoviću, vi ste zaštitnik samo vaše porodice i vašeg ličnog interesa.

A vi se i dalje grčite u luksuznim evropskim hotelima, ali građani znaju da se vi ne grčite od bolova već od obesti.

PALMA: Vuče Jeremiću, ja ću i dalje pomagati građanima, a ti više nećeš moći da zavlačiš ruke u njihove džepove!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Posmatrac

pre 5 godina

Do sada realno jedina prava opoziciona stranka je radikalna stranka. Vuk Jeremic koji ima veliki autoritet u svetu ( nema ga na optuznicama za pranje para ) bi bolje prosao da nastupa sam sa svojom strankom u kojoj ima dosta kvalitetnih ljudi. Jasnije bi gradjanima bilo sve sto se opozicije tice. Ovako izmesale se babe i zabe pa nije jasno ko pije a ko placa. Djilas svojim prisustvom samo smeta savezu jer je ocigledno da je ponovo usao u politiku da zastiti kapital koji je stekao nezakonito kao svi zuti, oni iz G17 i URS-a. Seselj je Seselj. On ulazi u istoriju kao i Vucic. Samo posle 2000-te iz zemlje je nezakonito izneseno 54 milijarde dolara. Kobojagi su se strana sredstva placanja iznosila zbog placanja usluga.Tacnije u pitanju je pranje tj. kradja para drzave, nacionalnih ugusenih banaka , akcionara ugusenih i lose privatizovanih preduzeca , cemenatara, fabrika, gradjana vlasnika nepokretnosti i poreskih obveznika koji na kraju plate sve. Preko Agencija za marketing i advertajzing ciji manageri su bili Seper, Krle , Beba Popovic i slicni u sprezi sa tajkunskim banakama dopineli su kolapsu srpske privrede tako sto su sve kase ispraznili sacinjavanjem fiktivnih ugovora o placanju usluga u inostranstvu. Pare su odlazile u fiskalne rajeve i zavrsavale na privatnim off shore racunima tacnije racunima pravnih lica njihovih preduzeca otvorenih posle tamo 2000-te. To se mora preispitati. Trgovi i dokazi postoje. Medjunarodna pravna pomoc je na raspolaganju nasim nadleznim organima.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija