• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.09.2018

14:35

VESIĆ PORUČIO ĐILASU: Tako je, ja živim u potkrovlju, a ti imaš milione evra!

Politika

VESIĆ PORUČIO ĐILASU: Tako je, ja živim u potkrovlju, a ti imaš milione evra!

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je danas da je tačno da on živi u potkrovlju, što je bivši gradonacelnik Beograda Dragan Đilas naveo za N1, dok je sam Đilas, ističe Vesić, prijavio sopstvenu imovinu u vrednosti od 25 miliona evra, a suštinski više od sto miliona evra!

- Vidim da je Đilas danas svoj politički program sveo na priču da ja živim u potkrovlju. Kakav političar, takva i politika. Da, Dragane Đilas. Ja živim u potkrovlju. Ti si prema sopstvenom priznanju i prijavi, koju si sam poslao, dok si bio na vlasti stekao imovinu vrednu 25 miliona evra, a suštinski više od sto miliona evra - rekao je Vesić.

On je Đilasu poručio da "sve što je formalno i neformalno ukrao dok je bio na vlasti" podeli sa sto i da će onda pristati da se na neviđeno menjaju, jer su, kako je rekao, takve razmere Đilasove pljačke.

- Možemo i za automobile, pošto se juče bahatio oko Kalenić pijace sa najnovijim džipom BMW X5 - rekao je Vesić.

On je istakao da je Đilas "doktorirao" na pljački građana i javnih dobara.

- Zato je, prema sopstvenom priznanju danas na televiziji, imao obezbeđenje dok je bio gradonačelnik Beograda!? Bio je jedini gradonačelnik koga je obezbeđenje čuvalo od naroda. Zato je toliko krao - dodao je Vesić.

Đilas je ranije danas rekao da je svoje stanove i kuće kupovao od svojih para, a da je Vesić uzeo potkrovlje u Njegoševoj ulici čim je ušao u Demokratsku stranku.

- Ja to nisam uradio i nismo svi isti. Mi koji smo u Savezu za Srbiju smo imali mogućnost da budemo neki Vesići i niko od nas to nije prihvatio - rekao je Đilas.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pele

pre 5 godina

Bravo Vesiću neka si mu rekao. Ovo je velika sramota da je Đilas milione stekao krađom od naroda.

večiti podstanar

pre 5 godina

Zakon o poreklu imovine na sunce pa da vidimo ko je vera a ko nevera???

Mica

pre 5 godina

Neka nam Đilas kaže odakle njemu toliko para i kako ih je zaradio?

Anastasija

pre 5 godina

Prodavao je Tartufe, pa je zradio tolike pare... Lopov!

Andjelko

pre 5 godina

Molim redakciju Informera da objavi koliko stanova ima Djilas u svom vlasnistvu i svima ce sve biti jasno.

Mikica

pre 5 godina

Djilas ima onoliko koliko je zaradio.I to ce se pteispitati .A isto ce se preispitati I za ove sada.Taj vesic pored malog je najveca jajara ,preletac ,ne covek koji je hodao ovim nasim gradom.Zivi u potkrovlju jel.?A stanari iz njegovog ulaza pricaju.da je ulaz sredio da je sav u mermeru.Odakle mu pare?

branko1

pre 5 godina

Ako je sve to tačno,a verujem da jeste,pitam ove ljude iz vlasti zašto je na slobodi I zašto pravosuđe I organi gonjenja cute,a oni ga optužuju u mesto ga ga gone.Nije samo on u pitanju.Šta je sa Đelićem,Dinkićem,Jovanovićem........Ima ih ko kusih pasa.A sve se završava samo sa praznim pričama bez preduzimanja sankcija prema njima,što je država dužna da uradi.Pitam se nije li to ona narodna ;"Držite lopova........."

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija