• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.09.2018

23:19

NIŠTA OD KOMPROMISA! Kadri Veselji: Srbija želi da Kosovo nestane, protiv nje moramo da budemo zajedno, i vlast i opozicija!

Politika

NIŠTA OD KOMPROMISA! Kadri Veselji: Srbija želi da Kosovo nestane, protiv nje moramo da budemo zajedno, i vlast i opozicija!

Podeli vest

Predsednik Skupštine lažne države Kosovo, Kadri Veselji, rekao je da je zahtev opozicije za održavanjem vanredne sednice apsurdan i opasan

On je rekao da bi to išlo samo u korist Srbije i protivnicima nezavisnosti zemlje.

- Umesto da sutra odemo u Skupštinu i da razgovaramo o nacionalnom konsenzusu i putu koji se otvara Kosovu ka integraciji, mi sutra idemo u Skupštinu da razgovaramo o podeli što je presedan bez presedana. To će najviše pomoći protivnicima naše nezavisnosti, naše nacije i tome da realizuju svoje ciljeve protiv nas - rekao je Veselji, prenosi Klan Kosova.

- Apsurdno je i opasno je da se u Skupštini govori o podeli jer se oživljava nesigurnost kod građana. Mi moramo da pokažemo Srbiji da ova zemlja ima gazdu i da se naša teritorija ne može ugrožavati.

- Ima dva i po meseca, tri, od kako sam predložio svim institucionalnim i partijskim liderima platformu o konsenzusu i za suočavanje sa Srbijom. Srbija želi da Kosovo potpuno nestane. Srbija želi da proguta Kosovo. Mi moramo uraditi suprotno. Nema jednosmernog puta, već zajedničkog puta a to je nacionalni konsenzus. Sa Srbijom treba da se suočimo svi - i pozicija i opozicija - izjavio je Veselji u emisiji "Zona B".

Veselji rekao da je koaliciona vlada napravila jedan pozitivan korak danas u pogledu novog sastava pregovaračkog tima. On je rekao da je novi pregovarač Kosova za razgovore u Briselu, Fatmir Ljimaj, izabran upravo da bi bio prihvatljiv za sve strane u Skupštini.

- Izabrali smo jednog šefa delegacije tako da bude prihvatljiv i za opoziciju. Treba da se ujedinimo i da se suočimo sa srpskom državom, kako bismo zaustavili uticaj pro-srpskih faktora, kao bismo bili sa SAD i EU.

HARADINAJ RUŠI PREGOVORE! Hoće da spreči Vučića da se izbori za Srbe na KiM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubo

pre 5 godina

Lako bi vi sa Srbijom ,uvek je naivna bila .Dozvolila vam sve i svasta .Sa Srbijom ste prozivili ,uzimali ,krali ,uzivali ,mnozili se ,sada kada je drugi dosao da o vasoj sudbini odlucuje ,tek cete da na* ebete .O vasem daljem zivotu ne odlucuje ni Beograd ,ni Brisel ,ni Vasington ,ni Vatikan ,vec samo i samo Moskva i Peking .Ono sto su vam otrova posadili Ameri ,jos cete zacin dobiti od Rusa i Kineza .

Lilika

pre 5 godina

Sve gori od goreg. Mi nećemo imati sa kim da pregovaramo.

Ruza

pre 5 godina

Samo neka oni divljaju, mi cemo na tome prifitirali.

anika

pre 5 godina

Albanci treba da shvate da nece ici baš sve kako su oni isplanirali, poznato je da su navikli da imaju veliku podršku zapada pa da na osnovu toga rade šta zele.

zora

pre 5 godina

Ovde i dalje svako vuce na svoju stranu, hoce li doci do nekog resenja?

Goran

pre 5 godina

Biće kako se dogovore u Briselu a ne kako Veselji kaže.

duda

pre 5 godina

Treba samo biti stalozen i naci pravo resenje za Kosovo.

Jovan

pre 5 godina

Sve dok ovako provociraju teško će biti postići neki kompromis i mirno završiti dijalog.

Bole

pre 5 godina

Ne bi me čudilo da ovaj sarađuje sa našom opozicijom...

tres

pre 5 godina

Mi želimo da nestanu šiptari sa Kosova na čelu sa vama teroristima i ubicama

Nenad Stanimirović

pre 5 godina

Dolazi Đavo po svoje. Albanci po višoj sili pravde mopraju da se medjusobno oštro zavade jer su mnogo zla nanosili Srbiji.

Milica

pre 5 godina

Ovima bi pametnije bilo da malo spuste loptu i počnu da učestvuju u dijalogu, ali stvarno da učestvuju...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija