• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.09.2018

16:14

​ RAKIĆ: Srbi iz KiM željno očekuju obraćanje Vučića!

Politika

​ RAKIĆ: Srbi iz KiM željno očekuju obraćanje Vučića!

Podeli vest

Predsednik Srpske liste Goran Rakić rekao je danas da je interesovanje za predstojeću posetu predsednika Srbija Aleksandra Vučića na najvišem nivou i da Srbi na Kosovu i Metohiji željno očekuju njegovo obraćanje.

Rakić je u izjavi za Tanjug naveo da interesovanje za posetu predsednika Srbije možda nikada nije bilo veće do sada.

- Na stotine građana svakog dana nas kontaktira u želji da sazna detalje posete i odgovorno tvrdim da će ovo biti najveći doček predsednika Srbije od 1989. godine i Gazimestana - rekao je Rakić i dodao da Srbi sa cele teritorije KiM željno očekuju obraćanje predsednika Srbije.

Upitan šta Srbi sa KiM očekuju od Vučićeve posete Rakić je naveo da je to dobijanje snažne podrške i ohrabrenja od svog predsednika "kome su dali svo svoje poverenje".

- Na izborima za predsednika, kao što znate, više od 80 odsto glasova je dobio Vučić i zato ponavljam da mi nemamo drugu državu sem Srbiju, niti jačeg saveznika od naše države Srbije i našeg predsednika Vučića koji je više puta dokazao kako se treba boriti za srpski narod - zaključio je Rakić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija