• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

05.09.2018

19:24

SRPSKA LISTA: Zabrana Đuriću pritisak na Srbe pred nastavak dijaloga!

Politika

SRPSKA LISTA: Zabrana Đuriću pritisak na Srbe pred nastavak dijaloga!

Podeli vest

 Srpska lista najoštrije osuđuje kršenje sporazuma o posetama zvaničnika i prava na slobodu kretanja direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Ðurića, dok saopštenje kosovske policije, koja je demantovala da je Ðuriću onemogućen ulazak na KiM, naziva licemernim

Srpska lista u saopštenju dostavljenom medijima navodi da je današnja zabrana dolaska visokog zvaničnika Vlade Srbije na KiM pokušaj Prištine da se izvrši pritisak na Srbe pred nastavak dijaloga u Briselu. 
- Grdno se vara svako ko misli da će ovakvim potezima privoleti Srbe na pokornost - poručuje Srpska lista. 

ŠIPTARSKA SVINJARIJA, ĐURIĆU ZABRANILI DA UĐE NA KIM: Skandalozna odluka Prištine NEĆE PROĆI BEZ ODGOVORA!

Pojedini srpski mediji preneli su danas da je Ðuriću bilo onemogućeno da uđe na KiM danas oko 15 sati, te da je vraćen s prelaza Jarinje, dok kosovska policija te napise demantuje i tvrdi da je Ðurić imao dozvolu da uđe, ali se vratio iz "svojih razloga". 

Ðurić je saopštenje kosovske policije zaa Tanjug kratko prokomentarisao: "Žao mi je što albanski narod predstavljaju takvi lažovi i licemeri".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
paramonte

pre 5 godina

Kako mogu jednom srbinu zabraniti da kroci na svoju zemlju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija