• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.09.2018

22:21

MILORAD DODIK BEZ DLAKE NA JEZIKU: Zapadnjaci i Albanci zajedno rade na umanjivanju Vučićeve snage!

Politika

MILORAD DODIK BEZ DLAKE NA JEZIKU: Zapadnjaci i Albanci zajedno rade na umanjivanju Vučićeve snage!

Podeli vest

Zapadnjaci i Albanci, ali i deo Srba, rade zajedno na umanjivanju snage predsednika Srbije Aleksandra Vučića, izjavio je  predsednik Republike Srpske Milorad Dodik

Predsednik Republike Srpske je na pitanje novinara - da li kao neko sa dobrom intuicijom i ko je dobro obavešten očekuje, posle današnjih izjava kosovskih zvaničnika, da Vučić ode u subotu na KiM, rekao da ne zna, ali i da lično ne veruje ''strancima''.

- Imam tu malo duže iskustvo, mene su jednom stranci prevarili i posle toga više nemam nijednog razloga da im verujem. Mislim da svi rade zajedno, zapadnjaci i Albanci i kada tu dodate deo Srba, onda se vidi koliko se Vučićeva snaga umanjuje- rekao je Dodik gostujući na RTS-u.

VUČIĆ, IPAK, NE IDE NA KOSOVO?! Britanci naredili Šiptarima da spreče posetu, prekid briselskih pregovora!



Dodik ističe da Vučić još nema rešenje, niti neko ponuđeno rešenje, ali da pokušava da dođe do rešenja i da ga uprokos tome mnogi Srbi osporavaju.

- Nema ništa gore pregovarati u ime Republike Srpske, a sada u ime Srbije, a da vas unutra ruše institucije i pojedinici. To se ovde (u Srbiji) dešava. Prema tome, ako je ovaj narod izabrao Vučića za predsednika, onda se mora podržati bar u tom pogledu. 

Mozemo mi da se ne slažemo po pitanju socijalne i ekonomske politike i infrastrkturnih projekata i slično, ali ako je izabran za predesednika, onda je ovaj narod njemu dao mandat da pregovara - naglasio je Dodik.
Poručio je da svi u Srbiji treba da stanu iza Vučića po pitanju KiM i da tu mora da postoji konsenzus oko nacionalnih pitanja.

Dodik je napomenuo da će svakako Vučića kada dođe do nekog rešenja pitati narod šta misli o tome.
Na pitanje šta je trenutno na stolu i šta znače ove ideje o razgraničenju i korekciji granica, Dodik je rekao da je to ''ozbiljna promena na globalnom nivou i da ranije nije moglo da se čuje.

VUČIĆ O PROVOKACIJAMA PRIŠTINE: Sutra ćemo o poseti Kosovu i Metohiji!



Predsednik Srbije Vučić nije večeras hteo ni da potvrdi, ni da demantuje navode beogradskih medija da razmiušlja o otkazivanju njegove posete KiM.

"Sutra ćemo o tome", kratko je rekao predsednik Vučić na pitanje Tanjuga da li će ići na Kosovo i Metohiju, najavljivanu za 8. i 9. septembar.

Poseta predsednika dovedena je danas u pitanje posle pretnji iz Prištine srpskom predsedniku da će mu možda biti uskraćena dozvola, a da, prema rečima Kadrija Veseljija, i sa dozvolom svakako ne može da ide u Gazivode, jer tamo nema šta da traži.

Sam predsednik je na pitanje Tanjuga rekao večeras da će "o tome sutra".

Pojedini mediji navode i da je predsednik naložio da se prekinu svi kontakti sa Prištinom, a nastavak briselskih pregovora koji je zakazan za petak takođe bi mogao biti otkazan.

PREDSEDNIK VUČIĆ: Poseta ministra Rosa izuzetno važna za Srbiju, od njega sam mnogo naučio!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
jovan

pre 5 godina

Nece im to poci za rukom snaga predsednika Vucica je ogromna.

Jelena

pre 5 godina

Zapadnjaci, Albanci dzaba vam sve sto imate u saci. Planovi vam odlaze niz vodu, jer Vucic srspskom narodu nudi slobodu. Podrsku potpunu ima, umanjivanja snage ce biti samo u snovima.

milan

pre 5 godina

Svi smo uz Vucica on vodi ovo srba sto ima a koliko nas je to pokazuje podrska na izborima.

nikol

pre 5 godina

Kada nam dodju u posetu diplomate iz ovih zemalja, sve lepo, sve se smeskaju a sa druge strane nam rade iza ledja. Zajedno rade i na otimanju jos jednog dela teritorije R.Srbije i pitam se dokle i sta dobijaju od siptarske narko mafije???? Pogani su to ljudi.

Nikola

pre 5 godina

Vučić ima podršku svoga naroda i to je njegova snaga

Arsa

pre 5 godina

Najvažnije je da Vučića podržava narod Srbije.

Glasinac

pre 5 godina

Čovek je potpuno u pravu. Srbija i RS su jedno i Drina nije nikakva granica nego nešto što ih spaja.

Romanija

pre 5 godina

Ovde se radi o istom narodu sa istim problemima i zajedno ih lakše rešavaju.

nada

pre 5 godina

Kroz istoriju nikad zapadu nije odgovarala jaka Srbija. Posle prvog svetskog rata nametnuli su Kraljevinu SHS, SFRJ. Konacno kad se pocela buditi nacionalna svest Srba pod snaznim liderom Vucicem opet pokusavaju sa slicnim scenariom komadanja Srbije. Ali ovaj put su se previse zaneli, jer sad uz Srbe cvrsto stoji Rusi.

dasa

pre 5 godina

Zapadnjaci su odavno za potpuno unistenje iponizenje Srbije.

Petar Petrovic

pre 5 godina

Sve dok naš predsednik ima podršku svog naroda, a ona je iz dana u dan sve veća, ne boji se on nikoga!!!

Alisa

pre 5 godina

Apsolutno, to su sve vreme i radili, ali ne mogu mu ništa!

Bojan

pre 5 godina

Zapad je prosto iznenadjen,Vucicevom politikom i strategijom.I za njih neocekivano jacom Srbijom.Samo nam jos treba jace nacionalno jedinstvo.Da ne dozvolimo nekim kvazi savezima,i kupus koalicijama da poljuljaju poziciju Srbije..

Srećko

pre 5 godina

Jasno su pokazali svoje ciljeve, barem kada je reč o opoziciji. Građani znaju kome treba dati puno poverenje.

kojot

pre 5 godina

Najgore je to što i Srbi rade sa Albancima, prodane duše.

Katarina

pre 5 godina

Samo jedinstvena politika moze ocuvati celovitu Srbiju, to je i ono sto nam porucuje i Dodik

Nenad Stanimirović

pre 5 godina

Vučić ima jaku i veliku podršku većine gradjana Srtbije koja mu daje snagu da se bori za naše interese. Znam da u nasoj zemlji peta kolona samo bdi i nikada ne spava. Ona je u savezu sa albancima i svim Zapadnim zemljama koje bi da urušavaju napredak Srbije.

SS

pre 5 godina

Srbi nisu nikad bili složni kao hrvati,pa i prekršteni Srbi kojih je mnogo prekršteno u zadnjih 90-100 godina,i svi oni imaju isti cilj,čista hrvatska što su ostvarili i uz pomoć nas srba,koji smo na to gledali kroz bratstvo i jedinstvo koje nas je dovelo gde smo.Zapadu,tj nacistima smo i mi delom dopustili da lako razbiju bivšu Jugu,opet zarad nekog jedinstva.Česi i Slovaci se raziđoše ljudi bez ijednog šamara,kamoli uspaljenog metka.I opet radimo iste greške,dokad.

lena

pre 5 godina

Najveća Vučićeva snaga je narod i njihova lojalnost, tako da Šiptari i Zapadnjaci ne mogu ništa.

Zorana

pre 5 godina

Dodik je u pravu, predsednik Vučić je pokazao da zna kako da se izbori sa mnogobrojnim problemima .

Mirjana

pre 5 godina

To je nama svima jasno, čim se Srbija malo podigla na noge gledaju kao da je opet spuste na dno.

Pero

pre 5 godina

Mogu samo da pokusaju da umanje njegovu velicinu i rad,ali rezultati su ti koji su na strani naseg Predsednika.

Gaga

pre 5 godina

Pravi Milorad Dodik, zadovoljstvo ga je slusati.

Gaga

pre 5 godina

Srbenda bez premca, stav i komunikacija... stvarno je neponovljiv. Dobro je imati ga takvog.

Maja

pre 5 godina

Ovaj narod je izabrao predsednika a opozicija bi trebala da ispostuje njegov mandat.

Tamara

pre 5 godina

Zapadne sile ne vole A. Vučića i boje ga se, evo zašto, to je iskonski rat koji Srbija vodi, ali sada je to na jednom malo višem nivou do sada i to je ono čega se zapad plaši. Prvi put imaju toliko hrabrog i pametnog protivnika u jednom liku, liku Aleksandra Vučića. Još od odoba Kosovske bitke Srbija vodi taj rat... rat između dobra i zla, rat između dve ideje,hrišćanska protiv nehrišćanske, ideja prava protiv ideje sile...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija