Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.09.2018

12:01

EVO DOKAZA DA TAČI LAŽE! Đurić: Priština zabranila Vučiću da obiđe Gazivode!

Politika

EVO DOKAZA DA TAČI LAŽE! Đurić: Priština zabranila Vučiću da obiđe Gazivode!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić objavio je danas na Tviteru zvanično pismo privremenih vlasti u Prištini u kojem se Beograd obaveštava da poseta Aleksandra Vučića Gazivodama neće biti dozvoljena

- Dokaz da Tači laže! Jasna zabrana Prištine da se obiđu Gazivode čiju rekonstrukciju je upravo završila država Srbija - napisao je Đurić uz fotografiju pisma koje je povodom Vučićeve posete KiM stiglo iz Prištine.

Podsetimo, predsednik privremenih institucija u Prištini Hašim Tači rekao je danas novinarima u Briselu da nema nikakvih prepreka za posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji, ali se iz pisma koje je pokazao Đurić jasno vidi da je Tači lagao i obmanuo javnost.

"Ovim potvrđujemo da smo dobili obaveštenje i potrebnu agendu za predstojeću posetu Kosovu tokom vikenda. Skrećem pažnju da je agenda posete Kosovu delimično odobrena. U vezi predložene agende ne možemo da vam pozitivno odgovorimo na zahtev posete postrojenja Gazivode. Hvala unapred na razumevaju", navodi se u mejlu, koji je Dželal Šaćiri u ime prištinskih vlasti uputio oficiru za vezu Dejanu Pavićeviću.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
marko

pre 5 godina

Taci ti si stvarno toliki licimer, da to mere nema. Kad odes u EU pravis se kao devojcica ustvari zveckas oruzijem na kosovu. Sramotoooooo.

Marko

pre 5 godina

Zaista smo svi umorni od cele ove situacije sa Albancima.

Marko

pre 5 godina

Za sada i ne treba da se sreće sa njim, dosta je bilo taga da ga albanci lažu, napadaju i provociraju..

Marina

pre 5 godina

Sramota sta rade Albanci! Pa zato i niste na glasu, jer kakav vodja takav i narod!

Dusko

pre 5 godina

Lazna obecanja, laznog predsednika lazne drzave. Sta tu ima novo?

OVO JE JEDINA ISTINA da

pre 5 godina

Taci laze kad istinu kaze, niko tako ko Taci ne laze.

Arsen

pre 5 godina

A, kad je Taci govorio ista istinito? Nista novo iz Pristine.

Kefalo

pre 5 godina

"Najraširenija laž je kad neko laže sam sebi. Laganje drugima bi se čak moglo smatrati izuzetkom." Friedrich Nietzsche Ako je Tači uopšte čuo za njega.

kingoftheworld

pre 5 godina

Pismo od Tacija, glasi ovako Dear Mister Ljuljeta and Mrs. Ljuljeta from EU and Britania Vucic nemoze na Kosova, tacka, nismo pripremili semenke i slatkisi, druga tackica Ljuljete rade preko vremena, iz male Britanije dali nalog nikako sporazum. opet tackica hvala britanija, semenke i slatkisi od Tacija i ostalih Ljuljeta sa puno Ljubavi. tacka tacka tackica

Vns

pre 5 godina

Ako je Kosovo Srbija,kako predsednik nemože da ide tamo? Ko tu koga laže?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija