• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/novosti.rs

07.09.2018

14:35

BRITANCI BI DA ŠPIJUNIRAJU VUČIĆA! Operativna grupa MI6 hitno prebačena na KiM!

Politika

BRITANCI BI DA ŠPIJUNIRAJU VUČIĆA! Operativna grupa MI6 hitno prebačena na KiM!

Podeli vest

Operativna grupa britanske obaveštajne službe MI6 u sredu je iz Makedonije prebačena na Kosovo i Metohiju, i to isključivo zbog dolaska predsednika Aleksandra Vučića, pišu "Novosti" pozivajući se na izvor iz obaveštajnih struktura

Kako prenosi taj izvor "Novostima" Vučićeva poseta spada u visokorizične i za nju su, i politički i bezbednosno, veoma zainteresovane razne strukture, ne samo sa ovih prostora, nego i iz svetskih centara moći, a posebno britanske obaveštajne službe, čiji operativci već duže imaju pojačan angažman na ovim prostorima.

EU "SAVETUJE" VUČIĆU DA NE IDE NA KiM! Konačna odluka večeras!

Beogradski dnevnik dalje navodi da su prema informacijama koje ima, za dvodnevnu posetu predsednika KiM "na noge" podignute sve srpske službe bezbednosti, ali i međunarodne snage u pokrajini.

"Trase kojima se bude kretao Vučić i sva mesta koja će posetiti obezbeđivaće pripadnici Kfora i Kosovskih policijskih snaga. U vazduhu će sve vreme posete biti dva helikoptera Kfora, a još dve letelice sa sanitetskim materijalom biće u pripravnosti" pišu "Novosti".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 5 godina

Britanci su ljigavi do srzi. Svesni su oni da je njihova ku****a politika davno otkrivena pa na sve moguce nacine pokusavaju da zataskaju. Nece im uspeti.

renata

pre 5 godina

Dokle ce ovi spijuni iz V.Britanije obitavati po Srbiji i sta su se toliko nakanili na nasa mala ledja, sta hoce od nas, cemu tolika mrznja????

pitanje

pre 5 godina

pitanje je dali su ti izrodi dosli da spijuniraju ili da pokusaju nesto drugo, od izroda engleza moze sve da se ocekuje !!! to je najveca gamad koja je ikada gazila zemaljskom kuglom !!!

Miki

pre 5 godina

Ti britanci nikako ne miruju i uvek su protiv Srbije.Ne znam šta oni traže na KIM i što to KFOR dozvoljava.

Dragan

pre 5 godina

Ma prebaceni da ga smaknu i okrive same srbe oni su zlo evrope .

Zlata

pre 5 godina

PREDSEDNIK VUČIĆ NE TREBA DA IDE NA KiM ,možda postoji opadnost od ATENTATA MI6 ,PREVIŠE JE OPASNO !!!

Maja

pre 5 godina

Sve sluzbe i treba da su na oprezu, kada dolazi jedan drzavnik.Obzirom na osetljivost i ozbiljnost situacije sa Pristinom, ne cudi veliko interesovanje za prisustvom na KIM

Bane

pre 5 godina

Poseta predsednika Vucica, poseta je velikog rizika.Ne cudi tako veliko interesovanje svih domacih i stranih obavestajnih struktura

Ana

pre 5 godina

Predsedniku Vucicu svakako treba najveci nivo sigurnosti.Ova poseta ne bi smela da ima ni jedan jedini kiks

ARiki

pre 5 godina

Englezi i Francuzi su ipak veća G* i od amerikanaca.

Dragojlo

pre 5 godina

Ko zna mozda nalete na nagaznu minu i na kraju sta traze na KiM ti britanci!

Ivana

pre 5 godina

Imamo i mi dobre bezbednosne službe ne znam šta se mešaju tu Britanci.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59