• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo.rs

09.09.2018

13:12

NEVIĐEN SKANDAL! Dok Šiptari pale Kosovo, Đilasov čovek pokušava da skupi poene, i NE BIRA SREDSTVA

Politika

NEVIĐEN SKANDAL! Dok Šiptari pale Kosovo, Đilasov čovek pokušava da skupi poene, i NE BIRA SREDSTVA

Podeli vest

Za političkog partnera Dragana Đilasa, Boška Obradovića, činjenica da nacionalna televizija prati susret srpskog naroda sa svojim predsednikom, predstavlja - zločin protiv čovečnosti?!

Lider Dveri Boško Obradović, objavio je status na Fejsbuku u kojem tvrdi da je zločin protiv čovećnosti što RTS prati posetu predsednika Aleksandra Vučića na Kosovu i Metohiji.

- Nije ljudi problem Vučić. On ne bi mogao sam da vlada. On ništa ne može sam. Problem su prodane duše koje omogućavaju njegovu vladavinu: Bujošević, Drecun, Krle, Šešelj, analitičari svih fela koji sluđuju narod i održavaju sistem. Ovo što radi RTS - to je zločin protiv čovečnosti - napisao je Obradović danas na društvenoj mreži.



Obradoviću je čini se promaklo da albanski ekstremisti celog jutra pale automobilske gume, postavljaju barikade, i čak pucaju u okolini Drenice, kao i da su blokirali puteve ka selu Banja koje je jedino srpsko u kompletno albanskom kraju.

Nije video ni brojne pretnje koje su ovih dana upućivali Albanci.

Međutim, nekako je zaključio da je izveštavanje posete predsednika Srbije onom delu naroda koji je najugroženiji u državi već decenijama, zločin, ni manje ni više, nego protiv čovečnosti.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Djole

pre 5 godina

On je mnogo više od toga,osim što je neopevana budaletina,nebrojeno puta je dokazao kakva je "moralna gromada",odavno mu je mesto iza rešetaka,nije bitno kojih.Rado bi ga primili i u Lazu i u Zabelu i to nema veze sa njegovim političkim opredeljenjem,nego je dečko umislio da je neki faktor u Srbiji i da mu niko ništa ne može.U jednoj reči baraba!!!

Branko

pre 5 godina

" I TO NA KVADRAT " !!!??? "OVI STO VAM LUPAJU MINUSE NISU PROSLI KONTRAVIZIJU, PA NISU SVESNI SVOH ZNANJA I TKO JE NA PRAVOJ A TKO NA IZDAJNICKOJ STRANI, haaaaa haaaa haaaaa " !!!????

Ljube

pre 5 godina

I šta nam reakcije i izjave srpske opozicije govore? Kad bi, ne daj Bože, kojim slučajem sutra došli na vlast oni bi bez trunke griže savesti potpisali nezavisnost KiM i odrekli se naroda koji tamo živi 1000 godina. Naravno, za tu uslugu njihovi bankovni računi bi se preko noći enormno udebljali i oni bi sebe i svoje naslednike obezbedili dok su živi. Na njihovu žalost to mogu samo da sanjaju jer šaka izdajnika nema ni teoretske šanse da joj narod izglasa poverenje.

Tamy

pre 5 godina

Aman Obradovicu makni se vise sa televizije, dosadio si i Bogu i narodu!

Darko

pre 5 godina

Nista drugo i nisam ocekivao od opozicije, sad su pokazali da su dno dna

Milan

pre 5 godina

Ljubi ga tata taci ujak veselji i cica haradinaj...kako im je on pamtno dete!!!

ivan

pre 5 godina

Da je bio u mogucnosti i Boško Obradović bi isao na KiM da pomogne siptarima oko barikada.

sinisa

pre 5 godina

Bosko za kratko vreme si sam sebe unistio svojim ponasanjem bogami na narednim izborima nema sta da trazis jer si se izgubio u politici a tu ti i nije mesto nemas ti pojma o nicemu....

Aleksandar

pre 5 godina

Obradović je neopevana budaletina, bravo Zlato neka zna šta narod o njemu misli.

Branko

pre 5 godina

Ево ко се први јавио из удобне фотеље! Нема на Косову и Метохији само жена, па да насрћеш Обрадовићу. Требао си као што кажеш сам за себе да си" Националиста", да одеш до овог народа у гету и да видиш како је тамо. А не да држиш придике са кауча из виле.

zika

pre 5 godina

Krajnje je vreme da drzava radi voj posao i uhapsi ovog "coveka"

Goran

pre 5 godina

Ova vest ili nije tacna ili ovaj covek stvarno nije normalan.Ako ovakav covek ima i jednog istomisljenika trebalo da se drustvo pobrine za njih jer takve psihopate su spremne i na gora dela.Ovakve budaletine treba leciti i to po hitnom postupke i treba im totalno oduzet mogucnost da se uopste oglasavaju jer ovo nema veze sa stvarnoscu,ovaj tip je za za posmatranje u nekoj psihijatriji.

Radovan

pre 5 godina

Obradović je nula od političara, a još gori kao čovek.

Zoran

pre 5 godina

Sve se videlo.Obradović nema potrebe da komentariše.Opozicija koja nas je lagala 2000 više nema nikakve šanse da se vrati sa svojim nevaspitanjem , lažima i tiranijom.Jednom će doći vreme da im plate štetu koju su napravili.Samo da se zna nisam član nikakve političke partije, da bi me optužili kako branim sistem.Izgleda se rodio novi Miloš Obrenović, Bogu hvala.

kiki

pre 5 godina

Opozicija ne bira ni sredstva ni vreme ni mesto da dodje do poena i da bude u javnost.

mirko

pre 5 godina

Pa zar ta budaletina zna šta je zločin protiv čovečnosti ako nezna to je ono kad on i njgovi pijani batinaši tuku žene,novinarke i druge profesije. Boškić zavuci se u mišju rupu pokri ušima i ćuti.

Aleksa

pre 5 godina

Predsednik radi ono sto je najbolje da ostanemo dobri sa svima.

Jelena

pre 5 godina

Sada kada je Vucic zavrsio posetu izlaze misevi iz svojih rupa!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija