• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.09.2018

13:31

DODIK: Zabrana Vučiću loša poruka marionetske vlasti u Prištini!

Politika

DODIK: Zabrana Vučiću loša poruka marionetske vlasti u Prištini!

Podeli vest

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je da je zabrana kretanja predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na Kosovu i Metohiji loša poruka marionetskih vlasti u Prištini

Dodik je istakao da je politika predsednika Srbije politika dijaloga, zbog čega je otišao u posetu Kosovu i Metohiji.

On smatra da Vučić radi odgovoran narodni, državni i nacionalni posao, a da ovaj potez govori o takozvanim kosovskim vlastima.

- Oni misle da se sve može završiti silom, dok je politika Vučića politika dijaloga i on je došao na Kosova da razgovara. Ovo je i najgora priča i pristup Evropi, koja će, najverovatnije, da ignoriše tako nešto - rekao je Dodik novinarima u Bihaću.

Dodik je upitao šta bi se dogodilo da je neko od Srba zabranio nekom od Albanaca da pređe preko teritorije Srbije i ide dalje prema Evropi.

- Sada u suštini predsedniku države, čije je Kosovo integralni deo po politici te države i Rezoluciji 1244 UN, marionetske vlasti iz Prištine zabranjuju da se kreće među svojim narodom - naveo je Dodik.

Prema njegovim rečima, to je neprihvatljivo, nedopustivo i govori o samoj nameri tog režima i podršci koju imaju.

- Da sam na mestu Vučića sigurno ne bih otišao tamo, jer je poznato da EU i vlasti na Kosovu zajedno deluju i protiv njega lično i njegovih inicijativa, kao i protiv Srbije i srpskog naroda na Kosovu - rekao je Dodik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan

pre 5 godina

To Milorade ti i presjednik Vucic ste jedini lideri Srpskog naroda u ovom momentu na Balkanu koje se bore za prava i interese Srpskog naroda kako bi opstali na ovoj vjetrometini zvanoj Balkan.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija