• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Srbijadanas.com

09.09.2018

15:01

ŠEŠELJ O ŠIPTARSKOJ BLOKADI: Mnogo su nervozni, pa huškaju sopstveni narod!

Politika

ŠEŠELJ O ŠIPTARSKOJ BLOKADI: Mnogo su nervozni, pa huškaju sopstveni narod!

Podeli vest

Predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj izjavio je danas da je kosovska odmetnička vlast stajala iza celokupne akcije blokade puteva na Kosovu i Metohiji, a da je imala i diskretnu podršku zapadnih sila

Šešelj je izjavio da je albanski narod uvek bilo lako nahuškati. 

- Ja sam ovako nešto i očekivao. Među albanskim rukovodstvom velika je nervoza i nesloga, a narod im je uvek bilo lako nahuškati. Očigledno je da ništa spontano nije izvedeno, da je vlast stajala (mislim na tu kosovsku odmetničku vlast) iza celokupne akcije, a da je imala diskretnu podršku zapadnih sila - izjavio je Šešelj za Srbijadanas.com.

PODIVLJALI ŠIPTARI FLAŠAMA GAĐAJU SRPSKE NOVINARE - SITUACIJA SVE NAPETIJA!

Predsednik SRS je otkrio i šta bi trebalo da budu sledeći potezi naših pregovarača.

- Ja mislim da ne treba ni o čemu pregovarati dok se ne realizuje Zajednica srpskih opština. Treba se tu ukopati čvrsto i ne pristajati na druge teme - rekao je predsednik SRS.

Šešelj je dodao da je najvažnije da se Srbi i Albanci odvoje, ali da je Kosovo celo srpsko. 

- Nama je značajno, ako ne mogu Srbi i Albanci da žive zajedno, da se odvojimo - kaže Šešelj i dodaje da je Kosovo celo srpsko.

Lider radikala ističe da se odvajanje može obaviti i bez priznanja lažne države Kosovo jer su neprekidno poručivali iz EU da priznanje Srbije uopšte nije važno. Šešelj dodaje da Gazivode moraju ostati srpske, a da priča o stolici za lažnu državu Kosovo u UN još nije ni tema. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mica

pre 5 godina

To je resenje. Odvojiti albansko od srpskog stanovnistva a KiM u sastavu Srbije. Ulagati u privredu srpskog dela, uraditi infrastrukturu i to je to.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija