• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.09.2018

16:45

USTAŠKO LUDILO MOZGA! Od mržnje prema Vučiću i Srbiji, prave se DA NE RAZUMEJU SRPSKI JEZIK!

Politika

USTAŠKO LUDILO MOZGA! Od mržnje prema Vučiću i Srbiji, prave se DA NE RAZUMEJU SRPSKI JEZIK!

Podeli vest

Dok ceo svet vidi poruke mira i tolerancije koje šalje predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ustaše su danas u Kosovskoj Mitrovici čule ono što niko drugi nije - da Vučić i Srbija žele da osvoje ceo Balkan

Hrvatski portal Jutarnji list pratio je posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji, a nakon obraćanja predsednika naše zemlje objavili su totalnu glupost od teksta.

Ceo svet čuo je kako Aleksandar Vučić šalje poruke mira i tolerancije, a jedino su ustaše izvukle poruku kako on želi da Srbija osvoji ceo Balkan.

Jutarnji list je Vučića čak uporedio i sa Slobodanom Miloševićem pa je objavio tekst sa naslovom "SAMO BOG ZNA KAKVE SE JOŠ DESTRUKTIVNE IDEJE KRIJU U VUČIĆEVOM UMU Skandaloznim govorom dokazao je: o svojim susjedima misli isto što i Milošević".

Printscreen jutarnji list

Izgleda da su od prevelike mržnje prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Srbiji zaboravili srpski jezik, pa nisu razumeli njegov današnji govor, drugog opravdanja za ovakvo ludilo mozga nema.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jana

pre 5 godina

Oni razumeju kako oni hoce.Kako njima odgovara.Bez obrira sta je stvarnost i istina.

Zoran 52

pre 5 godina

Ustaše su uvek mrzele i ubijali Srbe. Oni su više imali pretenzije prema celom Balkanu nego Srbi.Dokle je bila NDH,i šta su još tražili sa Bugarima.

Stojan

pre 5 godina

Ustase ne mogu bez mrznje. Najvise na svetu imaju mentalnih bolesti. Uneli su ustastvo u svoje gene i to sene moze tek tako iskoreniti.

anna

pre 5 godina

Mrznja nikud ne vodi, mrznja nikad coveku dobro donela nije.

anna

pre 5 godina

Mozak im se zablokirao od toliko mrznje prema predsedniku.

MarkoSrbljin

pre 5 godina

Namera albanaca je da se stvore tenzije, da dođe do probelma na terenu ne samo oko posete, već i kako bi se inscenirale i izazvale reakcije Srba koji žive na Kosovu i Metohiji.

AnaStanić

pre 5 godina

Predsednik Vučić pružio je našim sunarodnicima više nego jasnu podršku da imaju zaštitu i da mogu da se oslone na svoju državu u svakom momentu, a naročito kada je teško!

Sanja

pre 5 godina

Kako moze ustasa da kaze nesto pametno...pa ustasa je ustasa.

srecko

pre 5 godina

Svedoci smo kavo nam je zlo naneo sukob , koji nam je nametnut, sa komšijama. Ništa dobrog ne proizilazi iz loših odnosa. Pozdravljam smirenost i zalaganje predsenika.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija