• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

09.09.2018

17:33

SRPSKA LISTA: Politički paraziti iz Saveza za Srbiju se nadali podelama!

Politika

SRPSKA LISTA: Politički paraziti iz Saveza za Srbiju se nadali podelama!

Podeli vest

Srpska lista danas je saopštila da su neprijatelji srpskog napretka iz Saveza protiv Srbije, poput nekakvih parazita pokušali da omalovaže skup u Kosovskoj Mitrovici i posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, tokom koje su poslate samo poruke mira i budućnosti

- Politički paraziti Saveza protiv Srbije, koji su posmatrali, a neki i direktno učestvovali u procesu komadanja naše otadžbine, nadali su se podelama i svađama među Srbima na Kosovu i Metohiji, čak su to i raspirivali svojim izjavama - kažu u Srpskoj listi.

Navode da oni članovi SZS koji su u prošlosti na Jarinju i Brnjaku pravili granice između Srba i Srba, otimali novac namenjen Srbima na KiM i uništavali institucije Srbije i čitavu zemlju, "misle da smo sve zaboravili i da će sa par izjava uspeti da svoje tragove koji smrde nečoveštvom oprati".

Srbi na KiM nikada neće zaboraviti njihov pečat na kosovsku nezavisnost u Međunarodnom sudu pravde, ukazuje Srpska lista.

Ističu da je veličanstveni doček predsednika Vučića u Kosovskoj Mitrovici uspeo da još jače ujedini Srbe na Kosovu i Metohiji u borbi za opstanak i ostanak na ovim prostorima.

- Istovremeno najveći neprijatelji mira sa albanske strane su danas pokazali svoje lice sprečavajući posetu selu Banje, ali i neprijatelji srpskog napretka iz Saveza protiv Srbije, poput nekakvih parazita pokušali su da omalovaže ovaj skup i posetu tokom koje su poslate samo poruke mira i budućnosti - rečeno je u saopštenju Srpske liste.

(VIDEO/FOTO) SVOJ NA SVOME! Predsednik Vučić iz južne pokrajine poslao moćnu poruku: SRBIJA NE ODUSTAJE OD KOSOVA I OD MIRA!

(UŽIVO/VIDEO) VUČIĆ SRPSKOM NARODU: HOĆU OVU SRBIJU I OVO KOSOVO, A NE NEBESKU - SA NEBA SE NIKO NE VRAĆA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
paramonte

pre 5 godina

To je Savez za unistenje Srbije i zato ih narod nece podrzati.

Nikola

pre 5 godina

Opozicija se brine samo za sebe, samo misle na svoju korist.

Dejan

pre 5 godina

Ova opozicija je stvarno jadna, cemu su se oni nadali, za svaku osudu!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija