• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

09.09.2018

22:04

(VIDEO) BLAMAŽA ĐILASOVIH PRISTALICA U ANKETI KONTRAVIZIJE: Otkrili šta stvarno misle o projektu 'eksperta za mostove'!

Politika

(VIDEO) BLAMAŽA ĐILASOVIH PRISTALICA U ANKETI KONTRAVIZIJE: Otkrili šta stvarno misle o projektu 'eksperta za mostove'!

Podeli vest

U anketi „Kontravizije“ mogli smo da čujemo šta pripadnici opozicije kažu na to što je na izgradnju mosta na Adi potrošeno 450 miliona evra, a istina je otkrivena tako što su mislili da je most ideja predsednika Srbije Aleksandra Vučića

U ovonedeljnoj emisiji „Kontravizija“, autora i voditelja Lava Grigorija Pajkića, imali smo prilike da još jednom vidimo neobaveštenost opozicionara.

pink.rs

Pitanje ankete je glasilo „Kako komentarišete to što je Aleksandar Vučić oštetio budžet grada Beograda za 450 miliona evra, da bi napravio most na Adi, a taj isti most u Francuskoj košta 150 miliona evra“, a odgovori su bili sledeći:

- Upućena sam u tu situaciju, znam za tu krađu novca. Gledala sam na internetu kako su prevarili.

pink.rs

- Mislim da je katastrofa to što rade.

pink.rs

- Pa to su njegove odluke, ko zna šta je pozadina toga.

Na pitanje šta misle, gde je otišao taj novac, razlika od 300 miliona, opozicionari su odgovorili na sledeći način:

- Pa, pretpostavljam da se razdelio među njima.

pink.rs

- Ugradili su se svi.

Kada su anketirani čuli da je bivši gradonačelnik Dragan Đilas savetovao Vučića da to ne radi, s obzirom da je Đilas ekspert u oblasti ekonomije, kao i mostova, i da je rekao da most ne treba da košta toliko, rekcije su glasile:

- Sve je jasno. Đilas je bio u pravu.

pink.rs

- Đilas je bio u pravu.

Nakon što su čuli istinu, da je ekspert za mostove, Dragan Đilas, potrošio pomenuti novac, a ne predsednik Srbije Aleksandar Vučić, imali su da kažu:

- Ne znam. Ne razumem se toliko. Užas.

Svi anketirani su rekli da ne podržavaju aktuelnu vlast.

- Shvatite da imam predrasude prema našem predsedniku.

pink.rs

- Ako je to uradio onda bi izgubio moj glas.

pink.rs

Podsećanja radi, Dragan Đilas potrošio je 450 miliona evra na izgradnju mosta na Adi, 150 miliona evra je otišlo na most, a 300 miliona na saobraćajnice.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija