• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.09.2018

22:12

KRLE: Saša Janković ima sva prava ovog sveta da bude glup!

Politika

KRLE: Saša Janković ima sva prava ovog sveta da bude glup!

Podeli vest

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić reagovao je večeras na prozivke lider Pokreta slobodnih građana Saše Jankovića upućenih predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj poseti Kosovu i Metohiji

Saša Jankvoić reagovao je danas na svom profilu na Tviteru oplevši po predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je išao u posetu Srbima na Kosovu i Metohiji i pored pretnji Šiptara.

- Aleksandar Vučić danas je Srbima sa Kosova i Metohije jasno rekao da nema šta da im kaže. Bez rešenja, bez ideje, bez hrabrosti, bez budućnosti. To je Vučić, ali to ne sme da bude Srbija - napisao je lider Pokreta slobodnih građana.

Na njegove prozivke reagovao je večeras marketinški stručnjak Nebojša Krstić.


- Saša Janković ima sva prava ovog sveta da bude glup. Ali oni koji stanu iza njega podržavajući idiotizme koje on izgovara... E, taj je gori od njega - napisao je Krle na svom profilu na Tviteru.


Jankovićev tvit naišao je i na osudu šefa poslaničke grupe Srpske napredne stranke Milenka Jovanova koji je lidera Pokreta slobodnih građana pozvao da još jednom posluša govor predsednika Srbije Aleksandra Vučića.


- Molim vas gospodine Jankoviću, poslušajte govor još jednom. Poslušajte i nemojte da lupetate - napisao je Jovanov.

Iako je srpski narod na Kosovu i Metohiji oduševljen Vučićevom posetom, a ceo svet zadovoljan porukama mira koje je predsednik Srbije izrekao okupljenom stanovništvu u južnoj srpskoj pokrajini, Janković je, kao po običaju, slobodno improvizovao predsednikove reči i izvrnuo ih onako kako njemu odgovara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija