• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.09.2018

17:42

ĐUKANOVIĆ: Vučićev govor pozitivan, treba težiti kompromisu bez obzira na izazove!

Politika

ĐUKANOVIĆ: Vučićev govor pozitivan, treba težiti kompromisu bez obzira na izazove!

Podeli vest

Profesor Fakulteta političkih nauka Dragan Ðukanović smatra da je, i pored svih dešavanja koja su prethodila poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji, važno da se na određen način, ipak, nastavlja dinamika pregovora i da se teži kompromisu, bez obzira na izazove sa kojima se suočavaju obe strane

- U septembru će doći do nastavka dijaloga i razgovora o modalitetima završnog pravno obavezujućeg sporazuma - rekao je Ðukanović Tanjugu. 

On je podvukao da je najvažnije da se teži kompromisu, bez obzira na izazove sa kojima se suočavaju obe strane. 

Na pitanje kakve se mogućnosti za rešenje mogu pročitati iz jučerašnjeg govora predsednika Vučića u Kosovskoj Mitrovici, Ðukanović je rekao da se u govoru vidi “pozitivna konotacija” da se teži ka konačnom sporazumu Beograda i Prištine. 

(VIDEO) VUČIĆ SRPSKOM NARODU: HOĆU OVU SRBIJU I OVO KOSOVO, A NE NEBESKU - SA NEBA SE NIKO NE VRAĆA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija