• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.09.2018

19:48

ŠIPTARI NASTAVLJAJU NAPADE! Kurti: Kakav je to kompromis kad Vučić neće da prizna Kosovo?!

Politika

ŠIPTARI NASTAVLJAJU NAPADE! Kurti: Kakav je to kompromis kad Vučić neće da prizna Kosovo?!

Podeli vest

Lider Republikanske stranke Kosova Faton Kurti napisao je blamantno pismo visokoj predstavnici EU Federiki Mogerini u kojem je nastavio napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića

On je, naime, zamolio Mogerinijevu da ignoriše srpskog predsednika Aleksandra Vučića, međunarodnu zajednicu i potrebe srpskog naroda, te da posluša takozvane „partnere“ koji su već priznali Kosovo.

U pismu se, između ostalog, navodi da Albanci "u Srbiji već imaju partnere koji su priznali Kosovo", stoga on moli Mogerinijevu da podrži opoziciju koja hoće međusobno priznanje.

printscreen

Kurti je naveo i da je njegova partija već spremila platformu za dijalog, ali da je on nemoguć bez priznavanja nezavisnosti lažne kosovske države.

- Zahtevamo da EU podrži nove političke alternative u Srbiji i na Kosovu i da ne troši vreme na one političare, koji su obe zemlje i međunarodne institucije već mnogo koštali - navodi se, između ostalog, u njegovom pismu.

Na kraju moramo da se zapitamo, da li ova prljava kampanja koju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića vode ustaški mediji i šiptarski lobisti predstavlja uvod za napad "velikih opozicionih igrača"?

USTAŠA PLENKOVIĆ NAREDIO HRVATSKIM MEDIJIMA: Svim silama napadajte Srbiju i Aleksandra Vučića!

(FOTO) NIŠTA VIŠE NIJE SLUČAJNO! Posle hrvatskih medija, Vučića napali i ŠIPTARSKI LOBISTI!

HRVATI PORUČUJU: Jedva čekamo kad će SRBI UBITI VUČIĆA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Titi

pre 5 godina

A kakav je to kompromis da Vučić poseti kosovo donese investitore a vi palite gume i ne puštate ga?

Helena

pre 5 godina

Ma možete samo da prozivate nikada nećemo priznati Kosovo!!!!

Kiki

pre 5 godina

Zapamtite da nikada nećemo priznati Kosovo,i da ne padamo na vaše provokacije!!!

Marijana

pre 5 godina

Kurti na čudan način tumači reč ,,kompromis"

sanja

pre 5 godina

Kurti bi samo da dobije priznanje a to što je sada na K i M demokratija misaona imenica nema veze

Jela

pre 5 godina

" Ko sa djavolom tikve sadi o glavu mu se lupaju." Ovo "velikoj" opoziciji moze da bude i uvod i razrada i zakljucak, a siptarima njihovim kompanjonima da u bajke ni deca vise ne veruju.

Lola

pre 5 godina

Vredjanju nema kraja! Vucic, samo napred, siptarski lobisti mu ne mogu nista! Pljuvanje i vandalizam je odgovor njihove slabosti! Posetom svog naroda na KiM , Aleksandar Vucic je dokazao da je spreman da se zrtvuje za boljitak i to im je trn u oku!!!

Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Никада Вучић неће признати Косово и Метохију то да вам буде јасно.

Miloš

pre 5 godina

Kako da prizna svoju južnu pokrajinu??Dajte šiptari osvestite se već jednom!

Alhemičar

pre 5 godina

Они могу само да кукају и да се пренемажу ,али државу неће имати.

Nikola

pre 5 godina

Neka im je Vučić rekao, ušla je voda šiptarima u uši!

Ana

pre 5 godina

Pa jasno je potpuno ko vodi antisrpsku politiku. Oni opozicionari koji sebe nazivaju novim politickim pravcem, imaju nekih sramnih 30 tacaka gde na indirektan nacin opisuju kako bi opet opljackali Srbiju!

Tamy

pre 5 godina

Njihovi napadi se nece zaustaviti.. Najbolje je da ih ignorisemo!

Boki

pre 5 godina

Ma ovi Siptari ovaj Kurti i svi oni sta oni traze da priznamo- koga??? Oni jos nisu svesni da samo zahvaljujuci podrsci velikih sila a naj vise SAD i Nemacke imaju neku situaciju , naravno koje je isto tako obezbedila katsrofalna politika prethodnih Srpskih politicara i rezima. Ovaj rezim politika sadasnje vlade i predsednika oduzece im tu poziciju uz promenu i zaokret opet istih onih SAD I Nemacke i opet ce biti ono sto su i bili plemenski savez nekulturnih i ne vaspitanih grupa i grupica .Da tu su i ne mozemo ih izbrisati... ako se ne moze s njima na dogovor i saradnju uz svaki kompromis onda ih treba staviti ponovo na ono mesto gde zasluzuju a to je potpuno ne bitni i u drugom planu samo kao ziva radna snaga.

Marko

pre 5 godina

Šiptari opet provociraju,ali neće im uspeti.Ono što je naše,ostaje naše

Vivijen

pre 5 godina

Nisu mi jasni zaista Predsednik im je jasno stavio do znanja da Kosovo nece biti njihovo i da se on a ni mi svi necemo odreci srpske kulturne bastine.

Pjer

pre 5 godina

Dajte teritorije,na severu,gde žive Srbi,garantujte bezbednost Srba na jugu i život po medjunarodnim standardima za manjine ,zaštitu srpskih spomenika kulture i imaćete državu !!

Pera

pre 5 godina

Sve je ovo prljavo maslo opozicionara, koji su već odavno priznali nezavisnost Kosova!

Izbori 2024

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija