• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.09.2018

20:05

TAČI KOD ĐUKANOVIĆA, referisao LIDERU MILOGORACA kako ide DIJALOG SA VUČIĆEM!

Politika

TAČI KOD ĐUKANOVIĆA, referisao LIDERU MILOGORACA kako ide DIJALOG SA VUČIĆEM!

Podeli vest

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović razgovarao je sa Hašimom Tačijem, na inicijativu kosovskog predsednika, koji, kako je saopšteno, namerava sve susede da upozna s rezultatima dijaloga između Prištine i Beograda, i daljim planovima 

Kako navode iz Službe za informisanje crnogorskog predsednika, Đukanović je zahvalio za inicijativu i pozdravio napore Beograda i Prištine da rešenje traže mirnim putem, kroz dijalog, pod pokroviteljstvom EU. 

USTAŠA PLENKOVIĆ NAREDIO HRVATSKIM MEDIJIMA: Svim silama napadajte Srbiju i Aleksandra Vučića!

On je, kako navode, uveren da će sve strane voditi računa da krajnji rezultat bude i snažan doprinos stabilizaciji Zapadnog Balkana, kao i podsticaj njegovoj evropskoj perspektivi, prenosi RTCG.

(FOTO) NIŠTA VIŠE NIJE SLUČAJNO! Posle hrvatskih medija, Vučića napali i ŠIPTARSKI LOBISTI!

U razgovoru je bilo reči i o potrebi daljeg unapređenja bilateralne saradnje u obostranom interesu, zaključuje se u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17