• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/pink.rs

11.09.2018

22:13

(VIDEO) STANIJA RAZVALILA LEPOG MIĆU! Ja sam njime PATOS BRISALA! A onda se dotakla ZORICE MARKOVIĆ!

Rijaliti

(VIDEO) STANIJA RAZVALILA LEPOG MIĆU! Ja sam njime PATOS BRISALA! A onda se dotakla ZORICE MARKOVIĆ!

Podeli vest

Nakon posete Mikija Đuričića, Vladimir Tomović dobio je vetar u leđa da nastavi sa osvajanjem srca Stanije Dobrojević, što je ovaj zadrugar kasnije i priznao Staniji u Rajskom vrtu tokom još jednog u nizu razgovora

Oni su kasnije izašli iz Rajskog vrta i nastavili sa pričom na klupici u dvorištu, a tom prilikom dotakli su se svojih cimera Zorice Marković i Lepog Miće.

- On je lud. On je mene gazio od prvog do poslednjeg dana, ali ja sam njime patos brisala. Kažu: "Ti si brisala patos sa njim". Ja se Miće ne plašim, znam kakav je i ne želim da ponavljam priču sa njim. Isto tako i Zorica - pričala je Stanija.

- Isto tako i ja sa Brendonom. Ja njega znam, ali mi je sada lakše da smo na ćao-ćao - govorio je Tomović.

Kako je izgledao ovaj deo razgovora Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića možete pogledati u video-prilogu ispod.

LUDILO U NAJAVI! Veliki šef organizuje ŽURKU za zadrugare, A NJIH DVOJE ĆE ATMOSFERU DOVESTI DO USIJANJA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija