• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

12.09.2018

10:33

(FOTO) PAŽNJA, OPASAN PREVARANT! Lažno se predstavlja kao član produkcije Zadruge KAKO BI OPELJEŠIO LJUDE!

Rijaliti

(FOTO) PAŽNJA, OPASAN PREVARANT! Lažno se predstavlja kao član produkcije Zadruge KAKO BI OPELJEŠIO LJUDE!

Podeli vest

Rijaliti "Zadruga 2" je svoju istoriju počeo da piše prošlog četvrtka, a veliki broj je onih koji su zainteresovani da budu upoznati sa onime što kriju zidine ove "kneževine"

S obzirom na veliku popularnost ovog rijalitija i želju mnogih da uđu u njega, neko se dosetio da na tome zaradi varajući ljude. Naime, on je napravio lažni mejl predstavljajući se kao osoba koja bira učesnike "Zadruge", a sve sa ciljem da im izvuče novac.

printscreen

On se preko naloga koji je otvorio pod imenom "zadruga@gmail.com" predstavio kao čovek iz produkcije kojem zainteresovani mogu da šalju prijave za učešće i pri tom za to plate po 30 evra putem Pej Pala, što, naravno, nikako nije uslov za učešće. 

pink.rs


pink.rs


Redakciji portala Pink.rs, srećom, obratio se jedan od zainteresovanih za učešće u "Zadruzi" koji je zamalo prevaren na ovaj način.

Printscreen TV Pink

Zbog toga sve one koji su pomislili da na ovaj način mogu da postanu učesnici rijalitija koji je pomerio sve granice gledanosti obaveštavamo da ne nasedaju na ovu prevaru i da imaju na umu da produkcija ne traži nikakav novac za učešće u ovom projektu, kao i da gore navedeni mejl nije zvanični mejl Zadruge.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija