• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.09.2018

19:15

(VIDEO) JEREMIĆEV SAVETNIK ČEDA ANTIĆ TVRDI: Kosovo je izgubljeno, prodala ga je Demokratska stranka!

Politika

(VIDEO) JEREMIĆEV SAVETNIK ČEDA ANTIĆ TVRDI: Kosovo je izgubljeno, prodala ga je Demokratska stranka!

Podeli vest

Istoričar i član saveta Narodne partije Vuka Jeremića, Čedomir Antić još 2011. godine pozvao je na priznavanje nezavisnosti Kosova i Metohije

Dok se predsednik Srbije Aleksandar Vučić bori za srpski narod na Kosovu i Metohiji i pokušava da spase i ono što se spasti ne može, opozicija staje na stranu ustaša i Šiptara koji sada na sve moguće načine pokušavaju da bace ljagu na predsednika naše zemlje zbog stava o Kosovu.

I dok se opoziciona kvazi elita grčevito bori da dokaže kako predsednik Vučić radi "loš posao" za Kosovo, zaboravljaju, ili namerno preskaču činjenicu, da su upravo njihovi lideri još 2011. godine pozivali da se prizna nezavisnost!

Naime, član saveta Jeremićeve stranke, istoričar Čedomir Antić je u intervjuu za B92 još 2011. godine rekao da je Kosovo izgubljeno i da ga treba priznati kao nezavisno.

printscreen

On je tada priznao da je Demokratska stranka kriva za sve.

- Srbija je imala neke argumente za postizanje istorijskog kompromisa sa Albancima, ali mi smo te argumente izgubili, pre svega zbog slepila Demokratske stranke- rekao je tada Antić.

Dakle, da se opozicija pita nešto, Kosovo bi odavno bilo izgubljeno, ali na svu sreću pita se predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji se svim silama bori za pronalaženje što boljeg rešenja.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivan

pre 5 godina

Sad su oni izmislili toplu vodu?! DS je uništio sve šta je moglo da se uništi

mara

pre 5 godina

Možda za Jeremića Kosovo prodato ( možda i on dobio po koji dinar od toga za žvaku) ali dok ima čoveka poput Vučića ko se bori za naš narod u KiM Srbija ne odustaje

Tina

pre 5 godina

Uporno žuti šljam blati Vučićev rad i zalaganje za srpski narod na KiM, kritikuju, a da nemaju ni ideju niti predlog rešenja...Oni bi se, izgleda Kosova baš rešili...izdajnici.

Ivana

pre 5 godina

Demokrate jesu omogucile dosta toga Albancima ali nisu mogli da promene Ustav Srbije. Dokle god je u Ustavu Kosovo srpsko vredi se boriti za svaki cm teritorije i za svaku dusu

Kasija

pre 5 godina

A šta Sunđer Bob kaže na ovo" Bednik! Prodali bi oni dušu đavolu, samo ako se dobro plati!

Pjer

pre 5 godina

Navikli smo se na opozicionarske laži i podmetanja ,jedino su tu pravi majstori !!!

Tamy

pre 5 godina

Opozicija je ocigledno davno digla ruke od Kosova, ali mi necemo! Ne damo ono sto je nase!

Jelena

pre 5 godina

Bogu hvala da je Vučić počeo koliko toliko na vreme da se pita. Pa možda imamo šanse da izvučemo nešto.

marija

pre 5 godina

Nadamo se da ce uskoro Kosovo biti reseno u nasu korist.

Dejan

pre 5 godina

Naravno da je Kosovo prodala DS, Za vreme njiihove vlasti oni su i proglasili nezavisnost i onda je krenula akcija medjunarodnog priznanja Kosova. Krivica DS-a je bas u tome sto nisu svojom akcijom sprecili medjunarodno priznanje Kosova od brojnih drzava.

Milena

pre 5 godina

Apsolutno tačno! Sve ovo sa KiMom su napravile demokrate! I umesto da sada podre čoveka koji pokušava da od ničega izvuče nešto, oni idu protiv njega a u korist Albanaca, opet!

Darko

pre 5 godina

Antić je stara izdajnička faca, ništa tu nije novo.

Danijel

pre 5 godina

Prodale su demokrate Srbiju, Kosovo im je doslo kao pride. Zato se mi danas borimo i protiv domacih i protiv stranih izdajnika. Necemo im dozvoliti da ugase srbstvo

skocko

pre 5 godina

Verujem Vučiću i podržavam njegovu politiku što se tiče Kosova i nadam se najboljem

Sale

pre 5 godina

Sunđer Bob je pokazao šta zna. Njegovo vreme je prošlo! Nije imao petlju, a sada sa lagodne pozicije kritikuje. Možda se opet nada vlasti. Al niko nije više tako lud naivan.

mamo

pre 5 godina

Nisu oni prodali samo Kosovo nego su uništili i pola Srbije.

Aleksandar

pre 5 godina

Hvala vam za ovaj snimak nista pametnije nisam skoro cuo, gdin Antic je veoma pametan covek a vi lazete da je rekao da je Kosovo prodala demokratska stranka.Pozdrav i znajte da Srbija ostaje bez Srba zbog raznih botova i medija kao sto ste vi a ne zbog niskog zivotnog standarda

trn

pre 5 godina

Jeremić i ovaj istoričar to znaju i opet idu u savez sa njima. Dno.

oruk

pre 5 godina

Ne trebam biti političar ni istoričar da znam da je DS prodao Kosovo.

mile

pre 5 godina

Kako lazne patriote pre ili kasnije pokazu svoje pravo lice.

Dexter

pre 5 godina

Opoziciju i Siptare placaju isti nalogodavci, tako da nije cudo sto hoce i jedni i drugi da ga proglase nezavisnim.

Sara

pre 5 godina

Opozicija hoce da se opere, tako sto blati svoj narod i unistava svoju drzavu. Nisu bili dostojanstveni ni da vladaju drzavom, pa sada ne mogu da se pomire sa cinjenicom kako je trebalo da se vlada, i da se stiti svoj narod! Izdajnici!

sumadinac neprskani

pre 5 godina

niti je niti ce kosovo biti predato .pokusavali su i sad pokusavaju da ga prodaju i kusi i repati . svako od njih iz nekog svog razloga koji se uglavnom svodio na tanjir pilava . ali dok srbin ne kaze arnauti evo vam kosovo dajem vam ga i neka vam je alal od toga nema nista .a znate kad ce to da se desi ? nikada !

mihajlo

pre 5 godina

To su najveci izdajnici, najveci olosi ove drzave. Oni su svoje zavrsili, i mogu da zaborave politicku scenu.

Mila

pre 5 godina

Verujemo da ce predsednik naci pravo resenje za KiM.

Dusan

pre 5 godina

Demokratska stranka je prodala sve sto je moglo, ne samo KiM.

Ivana

pre 5 godina

Sedi jedan. Toliko godina DS nista uradila nije, i sad ,zaboga oni misle. Ako već neće da pruže podršku u ostvarivanju stabilnog resenja, mogu bar da cute, čisto da se više ne brukaju.

Zlata

pre 5 godina

KOGA JE DS PITAO da se prizna Kosovska nezavisnost?Ako je tačno to što Antić kaže,treba uhapsiti čitav vrh DS na čelu sa Tadićem.Nije Srbija ničija lična imovina ,ako je to učinjeno,DS -ovci su uzeli od Albanaca sa Kosova ,milijarde i milijarde EUR-a ! Ako aktuelna vlast neće da im sudi(ako je to tačno) narod treba da ih "pokupi "i da im sudi po kratkom postupku. Dok se Vučić muči ,i rizikuje svoj život na Kosovu ,bitange DS prave u Srbiji otežavajuću situaciju narodu i Vučiću..

Jovana

pre 5 godina

Već viđen scenario Čedomira Antića. Tako je uradio i dok je bio u stranci G17. Prvo je hvalio i učestvovao u radu stranke, pa kada nije, po njemu dobio funkciju kakvu misli da zaslužuje, okrenuo je ploču i počeo da blati stranku u koju se do juče zaklinjao. Bolje neka se bavi istorijom a ne politikom, to mu je moj savet

boki

pre 5 godina

Ova nasa opozicija je hit.Posto nemaju ideja oni u bunilu,priznaju svoje izdaje iz proslosti.Iydaje svoga naroda i svoje zemlje,i imaju hrabrosti od istog tog naroda traziti podrsku.Savez gde pola lidera jedni za druge govore da je lopov i izdaica,hoce da vodi drzavu.

mikica

pre 5 godina

Prodala,nego šta,vide i oni da su ga oni namerno ili slučajno izgubili,pa sad dobijaju pare sa strane da blate i sapliću vlast koja se bori za našu teritoriju.

Kaća

pre 5 godina

Čak i Jeremićev savetnik tvrdi da je DS prodala Kosovo!

Ana

pre 5 godina

Dok su se neki odrekli KiM i pitali da li treba još, ovo rukovodstvo Srbije nastavlja da se bori za svaki pedalj KiM!

Reciklaža

pre 5 godina

Dakle, Antić je sa takvim stavom o Kosovu postao član "Krunskog saveta" i oformio "Napredni klub"!? Izgleda da je i "Krunski savet" postao sakupljač "sekundarnih sirovina"!

Anabell

pre 5 godina

Demokratska Stranka je unistila sve sto je mogla da unisti zajedno za Jeremicem.Nadam se da ce odgovorati za svu stetu koju su ucinili Srbiji i gradjanima Srbije.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija