• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/pink.rs

12.09.2018

20:06

LUNA NI NE SLUTI ŠTA JE OČEKUJE! Nakon priznanja da ga još uvek voli, SLOBA STIŽE U ŠIMANOVCE!

Rijaliti

LUNA NI NE SLUTI ŠTA JE OČEKUJE! Nakon priznanja da ga još uvek voli, SLOBA STIŽE U ŠIMANOVCE!

Podeli vest

Na kanalu TV Pink očekuje vas još jedno uzbudljivo veče koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Naime, gost u studiju kod Dušice Jakovljević večeras od 22 časa biće Pinkova zvezda i učesnik prve sezone rijalitija ''Zadruga'' Slobodan Radanović

Sloba je spreman da gledaocima ružičaste televizije otkrije sve što do sada nije u emisiji Zadruga Specijal, a javnost će imati priliku da uživo i iz prve ruke čuje šta posle svega on ima da kaže i o aktuelnoj učesnici Zadruge 2 i svojoj bivšoj devojci Luni Đogani koja je danas priznala da ga još nije prebolela, ali i da je on njena najveća ljubav.

Ali to nije sve! Nakon intervjua sa Slobom očekuju vas mnogobrojna iznenađenja na TV Pink jer slede pitanja gledalaca, a nema sumnje da će javnost ovom prilikom saznati mnogobrojne pikanterije, kako iz Bele kuće, tako i iz života aktuelnih učesnika druge sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima Zadruga.

I večeras od 22 časa budite uz program TV Pink jer vas očekuje emisija ''Zadruga Specijal'' sa Slobom Radanovićem, a nakon toga i pitanja gledalaca. 

(VIDEO) LUNA OTVORILA DUŠU! ĐOGANIJEVU SAVLADALE EMOCIJE! Priznala sve što oseća PREMA SLOBI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gaga

pre 5 godina

Veceras cemo videti kakav je covek Slobodan Radanovic, da li zasluzuje postovanje ili javni prezir! Sve zavisi kakav ce biti u odnosu na emocije ove devojke ili ce i dalje gaziti po svemu!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija