• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.09.2018

21:02

ŠEŠELJ BRUTALNO PO ESTRADNOM MENADŽERU: Saša Mirković je ČOVEKOLIKI MAJMUN!

Politika

ŠEŠELJ BRUTALNO PO ESTRADNOM MENADŽERU: Saša Mirković je ČOVEKOLIKI MAJMUN!

Podeli vest

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj žestoko je izvređao estradnog menadžera i nekadašnjeg šerifa Zaječara Sašu Mirkovića koji je nedavno optužio udovicu Olivera Ivanovića, Milenu Ivanović, da je bila u dosluhu sa ubicama svog supruga

Bivši čelnik Zaječara lažne optužbe izneo je na sajtu Rikošet specijal, a juče je nastavio da se obračunava sa Milenom Ivanović, ali i svima koji su se bavili ovim slučajem.

Na Mirkovićevo divljanje na Fejsbuku odreagovao je lider radIkala Vojislav Šešelj koji ga je nazvao čovekolikim majmunom.

- Mirkovića posmatram tako što ispred sebe stavim slike bivših i sadašnjih primata, posmatram evolucioni tok i pokušavam da ga smestim između orangutana i gorile. To je vrlo visoko mesto na lestvici čovekolikih majmuna. O tome govore njegove crte lica, spojene obrve, nisko čelo... O njegovim delima ne mora ni da se razmišlja kad se sve ovo uzme u obzir - istakao je Šešelj za Republiku.

ŠEŠELJ O ŠIPTARSKOJ BLOKADI: Mnogo su nervozni, pa huškaju sopstveni narod!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
rale

pre 5 godina

preterujes g-vojo-za obrve si u pravu,drugo si promasio,pa on nema intelegenciju ni gorile ni orangutana,meni njegova njuska lici na pokvarenu svinjsku glavu

sankilot

pre 5 godina

И за једног и за другог горила је господин човек!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija