• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.09.2018

15:54

BRUKA! Novaković napao policiju jer JEREMIĆ ZA KAFIĆ U VRBASU DUGUJE 135.695 DINARA!​

Politika

BRUKA! Novaković napao policiju jer JEREMIĆ ZA KAFIĆ U VRBASU DUGUJE 135.695 DINARA!​

Podeli vest

Opština Vrbas oglasila se danas saopštenjem povodom napada Jeremićevog poverenika Borislava Novakovića na policiju! U saopštenju se navodi da je glavi razlog za uklanjanje bašte kafića Vuka Jeremića u tom gradu, dug za zakup zemljišta u iznosu od čak 135.695,29 dinara!

Opština Vrbas saopštila je danas da je zaposlenima JKP Komunalac Vrbas onemogućeno da uklone montažni objekat, da se opština obratila policijskoj stanici kako bi pružili asistenciju i omogućili izvršenje Rešenja o uklanjanju letnje bašte te da nije reči ni o kakvom političkom progonu već delovanju po zakonu protiv onih koji su uklanjanje pokušali da spreče.

STEFANOVIĆ: NAJOŠTRIJE OSUĐUJEM NAPAD JEREMIĆEVOG POVERENIKA NA POLICAJCE U VRBASU!

Opština Vrbas je precizirala da se taj incident desio prilikom sprovođenja zakona, a sve vezano za neplaćanje zakupa zemljišta na kojem je postavljena letnja bašta.

Kako se navodi zakupnina nije plaćana 11 meseci, a u iznosu od 135.695,29 dinara duga. Dodaju i da je opomenu pred tužbu za plaćanje duga zakupac primio dana 11.07.2018. sa rokom da izmiri dugovanja, jer će se u suprotnom ista zakupodavac namiriti sudskim putem.

Budući da je zaposlenima JKP Komunalac Vrbas onemogućeno da uklone montažni objekat, opština Vrbas se obratila Policijskoj stanici Vrbas kako bi joj ista pružila asistenciju i omogućila izvršenje Rešenja o uklanjanju letnje bašte i danas je uz asistenciju policije izvršeno je uklanjanje letnje bašte.

"Tom prilikom je dvadesetak lica ometalo službena lica u vršenju dužnosti, vređajući zaposlene u Opštinskoj upravi i policiju", rečeno je u saopštenju.

(VIDEO) SKANDAL! Borislav Novaković NAPAO POLICAJCE zbog NELEGALNOG KAFIĆA VUKA JEREMIĆA u Vrbasu!

Kako navode poverenik Narodne stranke za Vojvodinu Borislav Novaković neprimernim ponašanjem, koje je evidentirano na snimcima koji su načinjeni na licu mesta, onemogućavao je službenim licima da vrše svoju dužnost.

"U bilo kom uređenom sistemu ne postoji tolerancija za takvo ophođenje i nasrtaje na službena lica, te je isti priveden. Još jedan u nizu političara koji su jutrošnjem događaju pružili podršku jeste Ivan Kostić, narodni poslanik. Opština stiče utisak da navedenim političkim predstavnicima nije važno funkcionisanje lokalne samouprave i rešavanje ogromnih finansijskih problema zbog zatečenih dugova već pružanju zaštitu bahatom, neodgovornom i bezobzirnom ponašanju pojedinaca".

Podsetimo, Borislav Novaković, poverenik Narodne stranke, danas je u Vrbasu fizički napao policajce zbog nelegalne bašte kafića Vuka Jeremića u tom gradu!

Novaković je policajce koji su bili na dužnosti udarao pesnicama i gurao, urlajući: "Ja sam Jeremićev poslanik, ko ste vi?"




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sanja

pre 5 godina

Sramota , sigurno nije imao te pare da plati a za lumpovanje ima a za obaveze prema gradu nema.

Branko

pre 5 godina

" OPSTINA VRBAS JE POGRESILA STO TRAZI ZAKUPNINU, ONI SU TREBALI DA NJIMA DONESU 200 000 €, POSTO SU ZUTI OLOSI NAVIKLI SAMO DA PRIMAJU A NE I DA PLACAJU SVOJE OBAVEZE DRZAVI KAO I SVI OSTALI NORMALNI GRADJANI " !!!!???? " I TAKVI BI DA VODE DRZAVU, PA ONI NISU NA DA GUSKE CUVAJU OBICNE ZUTE JAJARE " !!!!????

Pele

pre 5 godina

Ovo je zaista sramota da se treba da se zapitaju koji su banditi u opoziciji. Vuk Jeremić mora da plati svoje dugovanje.

Neo

pre 5 godina

Ajde ljudi nemoj da ste na kraj srca,dajte da "pomognemo" Jeremića i četredeset razbojnika,stigla ga strašna nepravda od države koja sprovodi svoje zakone

NK

pre 5 godina

Zakon treba da je isti za sve. Sramno je sta se radi, svaki napad na sluzbeno luce treba najstrozije kazniti

JD

pre 5 godina

Jeremić i njegovi dužni i i Bogu i narodu. Očigledno ne mogu da se pomire s činjenicom da je bahaćenju došao kraj, pa napadaju ljude koji vrše svoj posao. užas!

Dijana

pre 5 godina

Tako, tako, neka se otkrije sta je sve Jeremic radio!! Pravi lopovi!!! A zele da se obracunavaju sa policijom, sramota!

Zoran

pre 5 godina

Posaljite vi njima tamo niske policajce koji su kobrama odrzali predavanje pa ce se vrlo brzo resiti ko je tamo ko i ko je stariji

Milan

pre 5 godina

Kakva bi to anarhija nastala kada bi svako napadao policiju, i smatrao se nedodirljivim, istražiti i kazniti odgovorne, ako se ispostavi da su krivi. Niko ne može da bude amnestiran od napada na službeno lice, nema opravdanja za to, ako je u pravu postoje drugi način za dokazivanje toga..

Darko

pre 5 godina

Ovako se ponasaju pravi mafijasi, dugujem ti a necu da platim, znaci primenicu silu

DEDA RAKA

pre 5 godina

Pa on ima člansku kartu bre, to je dosta da je nedodirljiv! Zakoni važe samo za običnu raju.

VERA

pre 5 godina

I onda Jeremić nešto priča ! Pametnije mu je da ćuti

Jole

pre 5 godina

Jeremiji nije stigla nova "donacija" iz inostranstva pa zato duguje za zakup zemljista

mara

pre 5 godina

neviđena sramota! Jeremića i njegovog"bitbula" odma hapsiti

Dragan

pre 5 godina

Zbog duga od 1.100,00 evra? Oooo izgleda da za Vuka više nema donacija iz inostranstva kao nekad...

Aco

pre 5 godina

Samo bahato,bezobrazno i nasilnicki. Drugacije ne umeju. Poceli ste da skidate maske i otkrivate pravo lice bandita.

Zoran

pre 5 godina

Koja bahatost prestavnika Narodne stranke. Sramota. Nadam se odgovarajucoj kazni, ne sme biti privilegija.

maki

pre 5 godina

Jeremicev poslanik, vrlo bitan lik, pravi budalu od sebe. Jedna prekrsajna ili krivicna prijava, vise, svejedno je.

Rade

pre 5 godina

Evo dokaza kako radi "elitna" opozicija, sve bi da bije, uzas.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija