• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/ Informer.rs

13.09.2018

16:30

PS VRBAS: Novaković da shvati, OVO VIŠE NIJE DOSOVSKO VREME!

Politika

PS VRBAS: Novaković da shvati, OVO VIŠE NIJE DOSOVSKO VREME!

Podeli vest

Opštinski odbor Pokreta socijalista u Vrbasu saopštio je da se današnji događaj u tom gradu svrstava u kategoriju najgore primene bahatog odnosa bivšeg osuđenika prema zakonu

Navode da je Borislav Novaković, poznatiji kao Bora Solunad, lažno se predstavljajući kao narodni poslanik, najgrublje nasrnuo na pripadnike policije i pozvao se na imunitet koji, kao pokrajinski poslanik nema.

Ipak, pravo pitanje je zašto se danas, na izvršenju sankcije uklanjanja bašte "Centar kafea" nije pojavio pravi vlasnik, Vojislav Pavlović.

- Zašto ni jednu jedinu primedbu nije dao na predlog raskida ugovora o zakupu sa Opštinom Vrbas, a njegov dug je porastao na više od 135.000 dinara, što ga čini najvećim dužnikom po ovom osnovu u opštini. Ko su uopšte ljudi koji su danas branili uklanjanje bašte dok pravog zakupca nema - pitaju iz vrbaškog PS-a. 
Novaković, ističu, mora da shvati da ovo nije više dosovsko vreme kada je on kao visoki funkcioner DS-a stvarno i mogao da jednim pozivom zaustavi sprovođenje zakona. 


Vremena su se, na našu veliku sreću, promenila i sada se sve radi u skladu sa zakonom. 

- Novakovićev bahati odnos prema službenom licu je skandalozan i sramotan čin, a posebno njegovo fizičko obračunavanje sa policijom - navodi se u saopštenju i dodaje da opštinski odbor PS Vrbas najoštrije osuđuje ponašanje Novakovića i članova Narodne stranke u Vrbasu i zahtevamo da se i policajci na dužnosti u skladu sa zakonom zaštite od, kako se navodi, ovakvih poput Jeremićevih razbojnika.

BRUKA! Novaković napao policiju jer JEREMIĆ ZA KAFIĆ U VRBASU DUGUJE 135.695 DINARA!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miloje

pre 5 godina

Bijete jadne policajce,nečije braće,očeve!! Bando žuta!!!

Maja

pre 5 godina

Od sada, ako neko ili nešto nije po volji, Jeremić preti rečima: „pazi, pustiću Novakovića na tebe!“

Milan

pre 5 godina

Kakva bi to anarhija nastala kada bi svako napadao policiju, i smatrao se nedodirljivim, istražiti i kazniti odgovorne, ako se ispostavi da su krivi. Niko ne može da bude amnestiran od napada na službeno lice, nema opravdanja za to, ako je u pravu postoje drugi način za dokazivanje toga..

ivan

pre 5 godina

Ometanje sluzbenog lica u vrsenju i izvrsenju svoje duznosti je ne dopustivo to vreme je proslo, sve te prestupnike treba kazniti najostrije.

vase

pre 5 godina

Naravno, iskoristili su ovo da bi napali vlast, a sto je objekat nelegalno sagradjen, to nema veze.

tebra

pre 5 godina

Slika i prilika bivse vlasti. kad god mozes, a ti se potuci ili tuci sve koji ne misle kao ti. navikli smo na staru vlast. Ucitelji! Hvala Bogu pa je dosta vise ovakvih.

Milan

pre 5 godina

Sramota! Najstrože kazniti ovakve huligane i sve njemu slične!

Dragana

pre 5 godina

Tesko je pojedincima da shvate da je doslo vreme da zakon mora da se postuje,da je proslo vreme rodbinskih i bilo kakvih drugih veza.

MarkoSrbljin

pre 5 godina

To je slika i prilika SZS, Đilasa, Jeremića i Dveri...

Janko

pre 5 godina

Navikao je da se bahati i da se oseća nedodirljivo. Misli da je ovo početak dvehiljaditih. Nema više privilegovanih.

Nenad Stanimirović

pre 5 godina

Sutra da budu izbori, narod sigurno ne bi glasao za ljoticevce, nasilnike, katarske podanike i svetske prevarante

Ivana

pre 5 godina

Boze sakloni. Napadati policiju u njihovom poslu, pa jos smisljati bajke. Sramota

Sara

pre 5 godina

Bruka i sramota cele opozicije. Napadati policajce u vrsenju njihove duznosti, dovoljno govori o njima, koliko su bahati pokazali su napadom na policju. Takvi ne zaslusuju da se nadju u instituciji kao sto je Narodna skupstina.

nina

pre 5 godina

Prava slika SZS, ovo je njihovo pojimanje prava i zastite, necuveno . Policija je samo izvrsavala svoju duznost, a napad koji se odugrao je slika i prilika zloupotrebe sile koju nikako ne opravdavam.

Queen038

pre 5 godina

Bahatost ispoljavaju u svakom trenutku! Toliko o Savezu za kradju Srbije,jedan od načina na koji bi oni da "vode" ovu državu!

Vucko

pre 5 godina

Bahatost i divljastvo opozicije treba najostrije kazniti

maki

pre 5 godina

Novakovic se malo zaigrao. Poceo je da se ponasa kao ostali iz kupus Saveza. Nije mi jasno kako je mislio da se suprostavi policiji. Verovatno o sebi ima veliko misljenje i da mu ne moze niko nista.

Fudbaler

pre 5 godina

Policija je ta koja mora da ga hapsi, dosta su nas uništavali.

Tamy

pre 5 godina

Djilasovi batinasi sa sve Djilasom i citavom opozicijom su obicni huligani!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija