• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2018

12:40

OPOZICIJA NE ZNA GDE UDARA PA POČELI DA BIJU JEDNI DRUGE! BASTAĆEV NAČELNIK IŠAMARAO JEREMIĆEVOG PRISTALICU: Žestok okršaj u pabu, intervenisala policija

Politika

OPOZICIJA NE ZNA GDE UDARA PA POČELI DA BIJU JEDNI DRUGE! BASTAĆEV NAČELNIK IŠAMARAO JEREMIĆEVOG PRISTALICU: Žestok okršaj u pabu, intervenisala policija

Podeli vest

Uprkos svim nesrećnim pokušajima sklapanja koalicije i ujedinjenju opozicije, haos i međusobno prepucavanje i pljuvačina u njihovim redovima ne prestaje! Ali izgleda da su ovaj put otišli korak dalje i nadmašili sami sebe, sa verbalnih sukoba prešli su na fizičke, pa se po ulici pred narodom šamaraju i tuku

U centru Beograda u punoj bašti "Ajriš paba" sinoć je došlo do verbalnog obračuna, a potom i fizičkog nasrtaja Andreja Belingara, funkcionera pokreta "Šta radite bre? Marko Bastać" i načelnika opštinske uprave Stari grad, i Dušana Đorđevića, inače člana Narodne stranke Vuka Jeremića.

Đorđević, koji je inače i sin bivšeg funkcionera sa liste Dragana Đilasa, sinoć je sedeo u bašti kafića sa majkom i prijateljem Aleksandrom Katićem, takođe članom Vuka Narodne stranke.

- Pitao sam juče na "Instagramu" predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća "Po kom osnovu radi 30 i više lica u kontakt centru, koliko god da si jak, ja sam u toj opštini duže od tebe". On me sinoć više puta zvao na mobilni i govorio mi da idem da se lečim i da li sam normalan. Posle me pitao gde sam i kad možemo da se vidimo - rekao je Đorđević nakon incidenta zbog kojeg je intervenisala i policija. 

Dušan Đorđević inače je sin Zorana Đorđevića, bivšeg sekretara GO Stari grad, koji je na tu funkciju svojevremeno biran sa liste "Dragan Đilas, izbor za bolji Stari grad".

 


Na lice mesta izašla je patrola po pozivu da je u kafiću napadnut momak, a kako je Đorđević izjavio policajcima nakon što je Marku Bastaću rekao gde se nalazi, u kafić je stigao Andrej Belingar, prišao njegovom stolu, unosio mu se u lice i pretio, a potom ga udario tri puta.


Po Đorđevićevoj tvrdnji pošto mu je Belingar udario tri šamara, pokušao je da ih razdvoji njegov drug Aleksandar, ali je Belingar zakačio i njega, a zaustavio se tek kada se umešala Dušanova majka.

Nakon što je čuo da stiže policija, Belingar je otišao iz kafića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Velizor

pre 5 godina

Slozni su samo u jednom, samo kada je u pitanju Vucic. Oni se medjusobno ne mirisu

aca

pre 5 godina

Poubijace se medjusobno zbog pohlepe i licnih interesa.

Milomir

pre 5 godina

To je onaj stadijum, kada žutaći ne znaju šta će od muke, narod ih ne zarezuje, stranci im okrenuli leđa, svu podršku su izgubili! Tako da ,to je to! :)

Uros

pre 5 godina

Od njih se to moze i ocekivati, samo da udaraju jedni na druge, kod Vuka Jeremić je to normalno.

Milica

pre 5 godina

Pravo lice opozicionara je nasilje, prevare, lopovluci, ne treba da nas cude ovakve stvari!

miki

pre 5 godina

Pa to normalno kada lice na jednu razjarenu hordu

Aleksa

pre 5 godina

Ovo ponasanje je nedolicno za gradjane , a tek za politicare koji treba da daju primer gradjanima je zalosno... Svaki dan neka tuca sa njima.

dare

pre 5 godina

Već počeo raspad sistema, a juče su se kao ujedinili....i oni bi da vode Srbiju....ejooj

vraki32

pre 5 godina

Pa tako je to kada su opet udruže propale snage...nema dogovora, samo batinjanje... kupus koalicija

ema

pre 5 godina

Gospoda, sve sama gospoda...verovatno nisu mogli da se dogovore ko ce više da pokrade... e pa ne može!

Ina

pre 5 godina

Bio jednom jedan savez. Kakav savez? Strasan savez. Strasno, strasno.

Vanja

pre 5 godina

Slika i pirlika opozicije, sta drugo od njih i ocekivati osim verbalnih i fizickih obracuna. Sramota.

Milan

pre 5 godina

Primitivizam, bahatost, prostakluk - takve "vrednosti i bontone" gaji i poseduje većina iz te dve pomenute političke opcije, kojima pripadaju ova "dva fina gospodina"!

ime

pre 5 godina

Belingar postupa po sloganu njegove stranke. Krene da lupa šamare i viče: Šta radite bre!

Sofija Kovacevic

pre 5 godina

Spajamo ne spojivo...Kolalicija za Riplija?!?!Sledeci boks mec je izmedju njihovih predsednika.

Dinko

pre 5 godina

Bitno je da oni pristojno komuniciraju...to je to,čemu čuđenje.

Dzigibau

pre 5 godina

Nekada stvarno nema granica i ne biraju se ni sredstva ni prilike za politikantske fantazmagorije.

delije1389

pre 5 godina

Eto ujedinili se pa ko im brani neka se samaraju medjusobno.

Daliborka

pre 5 godina

To nisu nikakvi političari, to su nadubudni sinovi propalih političara! To su razmažena derišta koja su naučena i veruju da samo izigravanjem neke sile i vlasti mogu lepo da žive ... brukaju sami sebe... ništa čovek ne mora ni da kaže, oni svojim načino, govore sami za sebe

Ivana nesic

pre 5 godina

Dalje od ovoga ne može. Prave cirkus od svega, ništa novo.

Mirko

pre 5 godina

Pocelo je, pocelo!!! Ajmo biti iskreni pa reci da smo to i ocekivali, jer kako oni mogu da se usaglase???? NIKAKO!!!!

Slađa

pre 5 godina

Ja se čudim što pripadnici opozicije napadaju i biju žene , mladiće , policajce , ... ništa tu čudno nije kad se svađaju i biju između sebe ! Odlično se slažu , a , tako i funkcionišu !

Hulija

pre 5 godina

Opozicija bikada nece da se menja i voli nasilje.

Robert

pre 5 godina

Nikada nece da se menjaju ,koriste samo nasilje i to su dokazali milion puta.

Lemi L

pre 5 godina

Ulicno ponasanje primitivaca koji sebe smatraju mnogo bitnim likovima u gradu, jer se bave politikom. Bolje bi bilo da se bave sopstvenim ponasanjem i da porade malo na tome.

Milica

pre 5 godina

Raspad sistema opozicije, ne mogu do vlasti, i cenzus je doveden u pitanje čak i zajedničkim nastupom, pa nervoza dostiže vrhunac i udaraju jedni na druge

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17