• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2018

12:05

ŠMEKER: VUČIĆ SE IZVINIO ZBOG SVOJE GREŠKE!

Politika

ŠMEKER: VUČIĆ SE IZVINIO ZBOG SVOJE GREŠKE!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić izvinio se danas javnosti zbog greške koju je napravio u petak uveče, govoreći na pres konferenciji o nesreći koja se dogodila na gradilištu Beograda na vodi i statistici koja se tiče tih nesreća u Americi

- Moram da se izvinim svim građanima Srbije zbog greške sa sinošnje konferencije. Govoreći o nesrećama na radu, nepromišljeno sam rekao da na svakih deset sekundi u Americi ginu perači prozora i za taj lapsus nisu krivi moji saradnici, da sam razmislio i sam bih shvatio da to ne može biti tako. Sigurno sam bio previše umoran. Ja ću pohvaliti moj tim, oni dobro rade, uvek su pobeđivali i uvek će pobeđivati. To je bila moja greška i glupost, ne njihova. A ko radi taj i greši - rekao je predsednik.

Podsetimo, Srbiju je danas posetio potpredsednik Indije Venkaj Naidu. Nakon obraćanja javnosti, Vučić nastavlja sastanke sa indijskom delegacijom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Darko Jesic

pre 5 godina

Predsednik nema taj problem da se izvini kada misli da je to potrebno.

Dragan Zivkovic

pre 5 godina

Steta sto to nije istina.. 10 sekundi wooow.. Bilo bi to fantasticno..

Marina

pre 5 godina

U tome je i veličina ovog čoveka, što jasno i glasno kaže IZVINI kada pogreši!

Milica

pre 5 godina

Bravo predsedniče, ovo bi malo ko uradio javno i na takav način! Sve pohvale za iskrenost!

kiki

pre 5 godina

Nas predsednik uvek kad pogresi to i ispravi i izvini se.

Lola

pre 5 godina

Izvinio se kao svaki covek obican koji pogresi. U tome je i jeste njegova jacina i zbog toga ima ogromnu podrsku

Miksi

pre 5 godina

Jos jedna vrlina i dokaz da nas predsednik nema problem i nije sujetna licnost da kaze izvini

slađa

pre 5 godina

Pohvalno je što se predsednik Vučić izvinio, ali je ujedno i dobro da ljudi na rizičnim poslovima ne ginu u meri kojoj se mislilo. Nadam se da opozicijau Srbiji razume snagu i poruku ovog izvinjenja.

Jovan

pre 5 godina

Vučić je čovek koji će priznati uvek kada pigreši a pomoći će svakom čoveku državi bilo kome ima veliko srce pametan mudar čovek a što je pogrešio i rekao(lapsus) ne ne čudi me kada taj čovek spava kada odmara samo rešava probleme koje nebi trebao kao predsednik bojim se za njegovo zdravlje treba da malo odmara kako će nam pomoći nama građanima i Srbiji ako se razbolu hvala mu za sve što je učinio z sve nas želim da bude zdrav !!!

SNS zauvek

pre 5 godina

Svaka cast najvecem predsedniku nase drzave ikada, vole te i oni koji te pljuju to zapamti!!!!

Izbori 2024

TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija