• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

15.09.2018

14:07

OPOZICIJA SPREMA VELIKO ZLO! Đilas i Jeremić najavili NASILNO RUŠENJE VUČIĆA! Priznali da ne mogu da pobede na izborima jer ga NAROD PODRŽAVA i prizivaju pomoć velikih sila!

Politika

OPOZICIJA SPREMA VELIKO ZLO! Đilas i Jeremić najavili NASILNO RUŠENJE VUČIĆA! Priznali da ne mogu da pobede na izborima jer ga NAROD PODRŽAVA i prizivaju pomoć velikih sila!

Podeli vest

Pošto su konačno postali svesni da Aleksandra Vučića ne mogu da pobede ni na jednim izborima, srpski kvaziopozicionari, kojima je samo važno da se dokopaju profitabilnih fotelja, najavili su danas nasilno rušenje vlasti!

Oni su, naime, na današnjoj Izbornoj skupštini gradskog podbora Narodne stranke u Beogradu otvoreno priznali - Vučića rušimo nasilno! Ne možemo da ga pobedimo na izborima jer ga narod podržava! 

Da je reč o ozbiljnoj pretnji najbolje govori činjenica da su lider Saveza za Srbiju, Dragan Đilas, i njegov posilni, predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, frenetično aplaudirali na govor jurišnika NATO Vuka, Vladimira Gajića, koji je izložio plan za rušenje Vučića!

A plan, prema "komesaru" Gajiću, glasi ovako:

- Vučića na izborima ne možemo da pobedimo, moramo biti spremni na nasilno preuzimanje vlasti, moramo obezbediti podršku velikih sila za to i samo se spremati za taj trenutak! 

Foto: Informer

Vladimir Gajić

U ostrašćenom govoru, punom mržnje prema aktuelnoj vlasti, Gajić je priznao i da Slobodan Milošević nije izgubio na izborima, već revolucijom koja je finansirana sa Zapada, pa isti scenario priželjkuje i za Vučića!

ĐURIĆ: Oholi tajkun Đilas smatra da su Srbi pali s kruške i da će ga opet dovesti na vlast, TO SE NIKADA NEĆE DOGODITI!

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Branko

pre 5 godina

Ако навреме (а то је одма) не испоапсите ову банду предавника онда ќе вам се десити Македонија. Нетреба имати милости према оваквима. Ту грешку је направио Грујевски. Не постои друга опција јер иза њих стоје велике паре дате од странх служби.

surovi

pre 5 godina

A aaaaaa ... pa neće vam se ponoviti 5 oktobar !!!

Petar Golemi

pre 5 godina

Ovaj gmazb5tpkolonaski je čuvao kod Draškoviću Vuka i izigrava je advokata.....Svu ti bageri plaćenici treba poslati u rudnik da malo ojačaju mišiće.......

Predrag

pre 5 godina

Ako se pita narod u ovoj drzavi treba raspisati referendum da se proteraju iz drzave

petar

pre 5 godina

sto ovakve kao sto su ovi ne hapse i ne sprovode u zatvor tamo im je mjesto oni do podne mrze sami sebe a poslije podne cijeli svijet

AS

pre 5 godina

ISTI NAROD KOJI PODRŽAVA VUČIĆA MOŽE DA ODGOVORI SILOM I ODBRANI GA OD VAŠEG NASILJA. TO LAKO MOŽE DA VAM SE DESI DA BUDETE PREMLAĆENI GOV*IVIM MOTKAMA.

zoran

pre 5 godina

NEKA IZADJU DA RUSE VLAST. ISTI TAJ NEPISMENI NAROD CE IM PRESUDITI. NECE IH SPASTI NI POLICIJA NI ZAPADNE AMBASADE. ZUTA BANDA I NEZASLUZUJE NISTA BOLJE, LINCOM SU DOSLI

branko1

pre 5 godina

Ološi,dobićete vi,ali ne vlast,nego ono što mlada dobija prve bračne noći.Problem je samo što će se ,mnogi od vas ,I tome obradovati

Siniša Škarica

pre 5 godina

Jrdva čekam. Samo neka krenu, moram da vratim za 90,-te i 5. oktobar

Ivana

pre 5 godina

Nadam se da ce ovaj narod da vas zgazi!!!! Kada smo 5 oktobra glasali za vas od svih obecanja niste uradili nista... Ajde sto ste pogazili obecanja nego ste i koaliciju na sledecim izborima pravili sa onima koje smo skidali sa vlasti... Prema tome MRŠŠŠŠ

sankilot

pre 5 godina

У овој држави су и власт и опозиција дно дна. Црна смрти спаси нас црвене куге, отприлике.

nelle

pre 5 godina

Imate mali problem, treba vam podrska naroda i bager. Pitajte engleze da vam i to obezbede. Probali ste sa patkom, sa blokadom zbog cene benzina i sta sve ne... Vas nema ko da prati na mitinzima a o protestima da i ne govorim... Mene bi bilo sramota!

Miki

pre 5 godina

Zvace guza gace....od silnih lopovluka i prevara...preko SNS sranke...mnogima nece biti dobro...i opet LAZ I ZATUPLJIVANJE LJUDI ....pa nismo mi majmuni kao vi pa batinama dobijate glasove

dragosljub

pre 5 godina

Ovog coveka treba pozvati na informativni razgovor i isto objaviti.Ako je tacno to sto kaze uhapsiti og sve one koji su zbog novca organizovali 5 oktobar.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija